Εκπαίδευση στην τεχνική Su Jok (μικροβελονισμό)

Εκπαίδευση στην τεχνική Su Jok (μικροβελονισμό)

120.00 

5μηνο Μηνιαίο Τμήμα Su jok με δυνατότητα επιλογής
α) με φυσική παρουσία 
β) διαδικτυακά

Η μέθοδος θεραπείας- αυτοθεραπείας Su Jok (σου τζοκ), είναι ένα θεραπευτικό σύστημα μικρο- αντιστοιχιών, που μας δόθηκε από τον Κορεάτη γιατρό και καθηγητή πανεπιστημίου Park Jae Woo.

Στα 1980, κατανόησε τις πολλαπλές μικρο-αντιστοιχίες που εκφράζονται σε όλο το σώμα, ασπαζόμενος την αρχή : «κάθε σημείο, είναι μέρος του όλου, αλλά ταυτοχρόνως, κάθε σημείο εμπεριέχει το όλον». Έτσι, εφηύρε αυτή τη μέθοδο, που σημαίνει χέρι(su), πόδι(jok).

Θα μπορούσαμε να ονομάσουμε αυτή την τεχνική, με λίγη αυθαιρεσία, κορεάτικη ρεφλεξολογία. Αφού εφαρμόζεται σε απομακρυσμένα από τον πόνο και την ασθένεια σημεία, είναι σίγουρα κάποιο είδος ρεφλεξολογίας, αν και δεν αυτοπροσδιορίζονται σαν ρεφλεξολόγοι οι πρώτοι διδάξαντες το σύστημα. Αυτή η μέθοδος δίνει πολλαπλές αντιστοιχίες στον εφαρμόζονται, έτσι ώστε να μειώσει τα πιθανά αδιέξοδα που θα είχε από την κλασσική ρεφλεξολογία.

Ο χάρτης Su Jok είναι εντελώς διαφορετικός από αυτόν της κλασσικής ρεφλεξολογίας. Ο παραπάνω χάρτης, είναι παρμένος από το βασικό σύστημα αντιστοίχισης. Υπάρχουν και πολλά άλλα συστήματα, όπως το σύστημα «έντομο» που θα δούμε σε επόμενα σχήματα.

Για την εφαρμογή της μεθόδου χρησιμοποιούνται διάφορα μέσα, όπως : σπόροι, μαγνήτες, μεταλλικοί διαγνώστες, μόξα, δαχτυλίδια, micro βελόνες, χρώματα αλλά και μάλαξη στις μικρο-αντιστοιχίες.

Αυτή η μέθοδος μπορεί να σταθεί και μόνη της, σίγουρα όμως λύνει τα χέρια των ρεφλεξολόγων σε θέματα που η κλασσική ρεφλεξολογία είχε αδιέξοδα, όπως για παράδειγμα σε παθήσεις των γονάτων, τα οποία δεν απεικονίζονται στους χάρτες της.

Τέλος, η εκμάθηση της μεθόδου, θα «απογειώσει» κυριολεκτικά την συνθετική σκέψη του επίδοξου θεραπευτή, στην προσπάθεια του να βοηθήσει όσο το δυνατόν περισσότερο τον άνθρωπο που υποφέρει και ζητά βοήθεια.

Θα δοθεί Πιστοποιητικό Παρακολούθησης 

5μηνο Μηνιαίο Τμήμα 

Τα μαθήματα γίνονται ένα Σάββατο το μήνα. Συνολική διάρκεια: 5 μήνες
Έναρξη τμήματος:
Ώρες: 16:00-21:00
Κράτηση-Προεγγραφή:  ευρώ
Κόστος: ευρώ (πλέον ΦΠΑ) το μήνα. Συνολικό κόστος:(πλέον ΦΠΑ)

Πατήστε ΚΡΑΤΗΣΗ (πράσινο κουμπί) για να κλείσετε θέση. Για διευκρινίσεις ή για άλλη πληροφορία, παρακαλώ, συμπληρώστε την φόρμα στο κάτω μέρος της σελίδας και θα επικοινωνήσουμε μαζί σας σύντομα.

Εισηγητής
Κράτηση - Προεγγραφή
120.00 
Χάρτης
Φόρμα επικοινωνίας






    Event Details
    Κράτηση - Προεγγραφή

    120.00 

    ΣΕ ΕΞΕΛΙΞΗ

    Χάρτης
    ΠΡΟΣΕΧΩΣ