Καλώς ήλθατε στην Ολιστική Σχολή Εναλλακτικών Σπουδών.

Η Σχολή Olistiki.gr δημιουργήθηκε με μεγάλη χαρά, αγάπη και όρεξη για τη μετάδοση και πραγμάτωση όλων αυτών των εναλλακτικών μεθόδων που υφίντανται εδώ και αιώνες και λειτουργούν με τεκμηριωμένη επιτυχία.

Πλέον όλο και περισσότερος κόσμος αναζητά λύσεις πέρα ή και συνδυαστικά με την κλασική Ιατρική, έτσι ώστε να οδηγηθεί στην ίαση με φυσικούς τρόπους, να βελτιωθεί σωματικά και ψυχικά αλλά και να ζήσει μια ήρεμη και όμορφη ζωή γεμάτη υγεία και ευεξία. Στη Σχολή Olistiki.gr εκτός από εκπαίδευση, προσφέρουμε και μια σειρά από υπηρεσίες εναλλακτικών θεραπειών.

Ειδικότερα με το όρο Ολιστική εννοούμε την συνολική αντιμετώπιση μιας κατάστασης, δηλαδή τη συνεργασία του νου, του σώματος και του πνεύματος για την καλύτερη λειτουργία μας ως έμβια όντα.
Οι εναλλακτικές μέθοδοι αποσκοπούν στη φυσική αντιμετώπιση ενός συμπτώματος ή μιας ασθένειας χωρίς αγωγή ή σκευάσματα. Αυτό επιτυγχάνεται με την διέγερση του συστήματος αυτοΐασης του οργανισμού, το οποίο πιστεύεται ότι υφίσταται και λειτουργεί ως προστασία του σώματος και αλλά και της ψυχής.

Τα αντικείμενα σπουδών είναι πολλά και πολύ ενδιαφέροντα. Διδάσκονται από καταξιωμένους επαγγελματίες στο χώρο και συνοδεύονται από πλούσια ύλη και αρκετή πρακτική, ώτσι ώστε οι σπουδαστές να ολοκληρώνουν τις γνώσεις τους στο είδος που τους ενδιαφέρει και να είναι πανέτοιμοι να ασκήσουν τις μεθόδους με άρτιο τρόπο. Ως γνωστόν, η σωστή επαγγελματική κατάρτηση οδηγεί σε μια λαμπρή σταδιοδρομία. Το κάλεσμα στη επιλογή μιας τέτοιας κατεύθυνσης, είτε για προσωπική χρήση είτε για επαγγελματική αποκατάσταση είναι ίσως η πιο σοφή στροφή κυρίως για την αυτοβελτίωση του σύγχρονου ανθρώπου!

Η ομάδα της Σχολής Olistiki.gr σας εύχεται καλή αρχή!

www.olistiki.gr

Χάρτης

Photos
Venue Details
ΩΡΑΡΙΟ
  • ΔΕΥΤΕΡΑ - ΠΕΜΠΤΗ
    10:00 - 14:00 & 17:00 - 21:00
ΠΡΟΣΕΧΩΣ