Εκπαίδευση στο Shiatsu

Εκπαίδευση στο Shiatsu

90 €
21/11/2020
10:00 πμ
50.00 

ΣΕ ΕΞΕΛΙΞΗ

3μηνη εκπαίδευση στις βασικές αρχές Shiatsu

Η παραδοσιακή ιατρική της Ανατολής, που εφαρμόζει καθημερινά το Σιάτσου, στηρίζεται σε μια βασική πεποίθηση. Ότι τα ενεργειακά σημεία του σώματος σχηματίζουν ένα δίκτυο καναλιών (μεσημβρινών) όπου ρέει η ζωτική ενέργεια (chi)  και τροφοδοτεί ολόκληρο το σώμα διατηρώντας την ισορροπία στον οργανισμό, ακριβώς όπως το νερό διοχετεύεται σε όλα τα μέρη ενός φυτού και το τροφοδοτεί. Σε περιπτώσεις σωματικής ή ψυχικής έντασης, αυτή η αρμονία διαταράσσεται, με αποτέλεσμα να εκδηλώνεται μια σειρά προβλημάτων. Στη δύσκολη στιγμή λοιπόν το Σιάτσου έρχεται να αντιμετωπίσει τη δυσαρμονία και να επαναφέρει την καλή υγεία στο άτομο.

Η θεραπεία Σιάτσου αυξάνει τη ζωτικότητα και ενώ ενεργεί θεραπευτικά, η δράση της αφορά και την πρόληψη προβλημάτων υγείας. Επιπλέον συμβάλλει στην εναρμόνιση των συναισθημάτων, απαλύνοντας το άγχος και βοηθάει τον οργανισμό να αντιμετωπίσει την συναισθηματική φόρτιση.

Στην εκπαίδευση θα αποκτήσετε απλές βασικές γνώσεις της θεωρίας και της πρακτικής εξάσκησης του Σιάτσου που στηρίζεται στην Παραδοσιακή Κινέζικη Ιατρική.

Διδακτέα Ύλη:

  • Θεωρία Yin-Yang και των Πέντε Στοιχείων
  • Τεχνική εφαρμογής του Σιάτσου
  • Ανίχνευση και πιέσεις των σημείων Τσούμπο
  • Οι δώδεκα μεσημβρινοί
  • Στυλ προσέγγισης κατά Masunaga και Namikoshi
  • Πολύωρη πρακτική εξάσκηση υπό την καθοδήγηση του εισηγητή σε κάθε έναν εκ των συμμετεχόντων ξεχωριστά.

Η εκπαίδευση θα γίνει επάνω σε κρεβάτι μάλαξης και όχι στο πάτωμα (επάνω σε τατάμι). Οι συμμετέχοντες με την ολοκλήρωση του σεμιναρίου θα μπορούν με άνεση να ασκούν την τεχνική του Shiatsu Massage , όχι όμως σαν Shiatsu Practitioners (Experts) καθόσον η συνολική θεραπευτική προσέγγιση εφαρμογής του Σιάτσου απαιτεί τριετή εκπαίδευση και πρακτική.

Βασικός στόχος του σεμιναρίου είναι να μπορείτε μετά την ολοκλήρωσή του να ασκείτε μασάζ Σιάτσου έχοντας εμπλουτίσει τις γνώσεις σας και τις τεχνικές σας, στους χώρους  και στα Κέντρα Ευεξίας, Αισθητικής, Σπα Ξενοδοχείων αλλά και σε συνεδρίες κατ’ οίκον προσφέροντας στους δυνητικούς πελάτες σας περισσότερες επιλογές και λύσεις στις προσδοκίες τους με μια πληρέστερη γκάμα εναλλακτικών υπηρεσιών.

Σε ποιούς απευθύνεται το σεμινάριο

Δεν απαιτείται καμία προηγούμενη γνώση ή εμπειρία σε τεχνικές μασάζ. Οι θεραπευτές που ήδη γνωρίζουν άλλα είδη μάλαξης, μπορούν να εμπλουτίσουν τις συνεδρίες τους, ενσωματώνοντας νέες τεχνικές. Ο βασικός σκοπός της εκπαίδευσης είναι να μάθουν οι σωματοθεραπευτές ή και εναλλακτικοί θεραπευτές επιπλέον τεχνικές αντιμετώπισης συμπτωμάτων δυσαρμονίας των πελατών τους.

Τί χρειάζεται να φέρω

Οι συμμετέχοντες θα πρέπει να φοράνε μαλακά και άνετα ρούχα διότι το Shiatsu γίνεται πάνω από τα ρούχα. Ο δέκτης  ξαπλώνει σε στάσεις που του υποδεικνύει ο θεραπευτής, πάντα εφόσον θελήσει να συμμετέχει και ο ίδιος ως δέκτης στην πρακτική.

Θα δοθεί έντυπη ύλη και Πιστοποιητικό Παρακολούθησης 

3μηνο τμήμα 
Τα μαθήματα γίνονται ένα καθορισμένο Σαββατοκύριακο το μήνα.
Έναρξη τμήματος:
Ώρες: 10:00μμ – 14:00μμ
Διάρκεια εκπαίδευσης: 3 Σεμινάρια:
Εγγραφή: ευρώ
Κόστος: ευρώ (πλέον ΦΠΑ) το μήνα. Συνολικό κόστος: (πλέον ΦΠΑ)

Πατήστε ΚΡΑΤΗΣΗ (πράσινο κουμπί) για να κλείσετε θέση. Για διευκρινίσεις ή για άλλη πληροφορία, παρακαλώ, συμπληρώστε την φόρμα στο κάτω μέρος της σελίδας και θα επικοινωνήσουμε μαζί σας σύντομα.

Εισηγητής
Κράτηση - Προεγγραφή
50.00 
Χάρτης
Φόρμα επικοινωνίας






    Event Details
    • Διάρκεια Εκπαίδευσης
      3 Σεμινάρια: 21-22/11/20, 19-20/12/20, 30-31/1/21.
    • Προεγγραφή - Κράτηση
      50 €
    • Κόστος Σεμιναρίου
      120 €/μήνας
    • Ημερομηνία / Ώρα
      21-22/11/2020 10:00 - 14:00
    • Αίθουσα
    • Τηλέφωνο
      2316 016 726
    • Email
      info@olistiki.gr
    • Διαθέσιμες Θέσεις
      30 Θέσεις
    Κράτηση - Προεγγραφή

    50.00 

    ΣΕ ΕΞΕΛΙΞΗ

    Χάρτης
    ΠΡΟΣΕΧΩΣ