Καλώς ήλθατε στη Σχολή Επαγγελματικής Ρεφλεξολογίας Reflexologia.gr

Η Σχολή Reflexologia.gr ξεκίνησε με το όραμα να μεταδώσει τις γνώσεις και τους χειρισμούς της Ρεφλεξολογίας, έτσι ώστε να μπορεί ο καθένας να μάθει εύκολα την τεχνική αυτή και να την ασκεί σωστά. Η εκπαίδευση είναι περιεκτική και ουσιώδης και η πρακτική τη συμπληρώνει απόλυτα. Σήμερα προσφέρει εκπαίδευση και σεμινάρια και σε άλλες εναλλακτικές μεθόδους.

Στη Reflexologia.gr εκτός από την εκπαίδευση, προσφέρουμε και υπηρεσίες ρεφλεξολογίας, αποτοξίνωσης οργανισμού, βεντούζες, gua-sha και άλλα, με στόχο πάντα την ποιοτική προσφορά.

Ειδικότερα η ρεφλεξολογία είναι μία τελείως φυσική και ακίνδυνη μέθοδος ενεργοποίησης της ομοιόστασης, δεν παρεμβαίνει στον οργανισμό, δεν συνιστά ή χορηγεί φάρμακα και δεν προκαλεί παρενέργειες. Η ρεφλεξολογία βοηθά στην καλυτέρευση της κυκλοφορίας, στην ενίσχυση του ανοσοποιητικού, στην εξισορρόπηση του ορμονικού και στην καλύτερη λειτουργία των απεκκριτικών οργάνων με σκοπό την αποτοξίνωση του οργανισμού. Έτσι επιτυγχάνεται ανακούφιση του πόνου, υποχώρηση των συμπτωμάτων και των δυσλειτουργιών.

Στη ρεφλεξολογία διεγείροντας αυτά τα αντανακλαστικά σημεία με ειδικές πιέσεις και φυσικούς χειρισμούς, απελευθερώνονται οι δυνάμεις του σώματος και έτσι επιτυγχάνουμε ενεργοποίηση, χαλάρωση και εξισορρόπηση του οργανισμού. Με τέτοιες φυσικές μεθόδους πάντα οδηγούμαστε στην υγεία και την ευεξία, που αποτελούν τον πολυπόθητο στόχο του σύγχρονου ανθρώπου!

Η ομάδα της Σχολής Reflexologia.gr σας εύχεται καλή αρχή!

www.reflexologia.gr

Χάρτης

Photos
Venue Details
ΩΡΑΡΙΟ
  • ΔΕΥΤΕΡΑ - ΠΕΜΠΤΗ
    10:00 - 14:00 & 17:00 - 21:00
ΠΡΟΣΕΧΩΣ