Τα οφέλη του βελονιστικού σημείου Σπλήνα 9

ΣΠΛΗΝΑΣ 9

Η σπλήνα 9 (SP 9) είναι ένα ισχυρό βελονιστικό σημείο του μεσημβρινού του Σπλήνα. Η κύρια λειτουργία στην κινεζική ιατρική είναι να επιλυθεί η “υγρασία”. Η υγρασία δεν είναι ένας συνηθισμένος διαγνωστικός όρος που χρησιμοποιείται στη δυτική ιατρική, αλλά στην πραγματικότητα είναι αρκετά απλός για κατανόηση. Όταν οι μεσημβρινοί σπλήνας – στομάχι εργάζονται μαζί, η πέψη είναι ομαλή, το νερό και τα θρεπτικά συστατικά απορροφώνται καλά και το σώμα μεταβολίζει την τροφή.

Όταν αυτά τα δύο όργανα δεν λειτουργούν αρμονικά, συμβαίνει ένα φαινόμενο γνωστό ως “υγρασία”. Η περίσσεια νερού στο σύστημα δεν κινείται καλά και ο άνθρωπος εμφανίζει συμπτώματα όπως οίδημα, πρήξιμο, φούσκωμα, αέρια, διάρροια ή δυσκοιλιότητα, πόλωση στην σκέψη, υποτονικότητα, δυσκολία στην ούρηση και πόνο στα άκρα.

Αυτό το σημείο (ΣΠ 9 ) θα είναι πολύ χαλαρό-μαλακό στον άνθρωπο που έχει συμπτώματα “υγρασίας”. Είναι ένα σπουδαίο σημείο για αυτοδιάγνωση και φροντίδα ευεξίας. Η καθημερινή διέγερση είτε με δακτυλοπίεση είτε με μαγνήτες του βελονιστικού σημείου σπλήνα 9 θα βοηθήσει στην καλυτέρευση του πεπτικού συστήματος. Συχνά οι επαγγελματίες θα συνδυάζουν επίσης το σημείο σπλήνα 6 και το στομάχι 36 με το σπλήνα 9 για βοήθεια σε όλο το πεπτικό σύστημα.

Στην σχολή REFLEXOLOGIA.GR αλλά και στην OLISTIKI.GR χρησιμοποιούμε μαγνήτες στα συγκεκριμένα σημεία για να διεγείρουμε τους μεσημβρινούς.

Τους μαγνήτες μπορείτε να τους βρείτε ΕΔΩ

Πληροφορίες για την Εκπαίδευση στην Παραδοσιακή Κινέζικη Ιατρική θα βρείτε ΕΔΩ

Ενδείξεις: Κοιλιακή διαταραχή, οίδημα νερού. ίκτερος, διάρροια, δυσκολία στην ούρηση, ακράτεια, πόνος γεννητικών οργάνων, πόνος στο γόνατο, ψύχος στην κοιλιά.

 

Κοινοποίηση σε
ΠΡΟΣΕΧΩΣ