Χρήστος Θεοδοσιάδης

Γεννήθηκε στην Θεσσαλονίκη όπου και ξεκίνησε την επαγγελματική του καριέρα, αρχικά στο χώρο της κλωστοϋφαντουργίας και αργότερα στον τομέα των Πωλήσεων ως Διευθυντής σε μεγάλη εταιρία οπτικοακουστικών μέσων εώς το 2008. Παράλληλα, δραστηριοποιήθηκε στον επιχειρηματικό τομέα δημιουργώντας και αναπτύσσοντας τρείς επιχειρήσεις στο χώρο του διαδικτυακού εμπορίου.
Σπούδασε Ρεφλεξολογία στην Αθήνα και στη Θεσσαλονίκη. Παράλληλα σπούδασε Παραδοσιακή Κινέζικη Ιατρική, Ηλεκτροβελονισμό, Sujok, Βοτανολογία, Βεντουζοθεραπεία, Guasha, Μοξοθεραπεία κ.α.

Ξεκίνησε παράλληλα με τις σπουδές του συνεδρίες αντιμετωπίζοντας πολλές και διαφορετικές περιπτώσεις παθήσεων αποκομίζοντας μεγάλη εμπειρία. Η προσωπική του αυτή ενασχόληση τον οδήγησε στη δημιουργία της σχολής Reflexologia.gr.  Εκεί ξεκίνησε να διδάσκει ρεφλεξολογία, βασιζόμενος στη προσωπική του εμπειρία, εισάγοντας ένα πρωτοπόρο σύστημα διδασκαλίας, δίνοντας στους μαθητές ακριβώς αυτά που έπρεπε να γνωρίζουν χωρίς περιττές πληροφορίες. Είναι η πρώτη σχολή που καθιέρωσε το ετήσιο πρόγραμμα σπουδών Ρεφλεξολογίας το οποίο προσπαθούν να αντιγράψουν και άλλες σχολές. Από τη σχολή αυτή αποφοίτησαν πολλοί Ρεφλεξολόγοι οι οποίοι ήδη σήμερα, με τη δική του διαρκή στήριξη και βοήθεια, δραστηριοποιούνται σε δικούς τους χώρους ή δημιουργούν τις δικές τους σχολές.

Επόμενο βήμα, ήταν η ίδρυση της σχολής Εναλλακτικών Σπουδών Olistiki.gr. Στη σχολή αυτή πραγματοποιούνται σεμινάρια και εκπαιδευτικοί κύκλοι σε πάρα πολλές ειδικότητες εναλλακτικών θεραπειών. Η σχολή είναι πιστοποιημένη από την 𝘼𝘾𝙏𝘼 σύμφωνα με το πρότυπο 𝙌𝙪𝙖𝙡𝙞𝙩𝙮 𝙏𝙧𝙖𝙞𝙣𝙞𝙣𝙜 𝙇𝙖𝙗𝙚𝙡, και από το 𝙄𝙋𝙃𝙈 (Διεθνές Συμβούλιο Διαπίστευσης Εναλλακτικών Θεραπευτών). Λειτουργεί σήμερα με χώρους τόσο στη Θεσσαλονίκη όσο και στην Αθήνα.

ΠΡΟΣΕΧΩΣ
Σεμινάρια - Εκδηλώσεις του Συνεργάτη
Μήπως σας ενδιαφέρουν αυτές οι εκδηλώσεις.