Κωνσταντίνος Κουτλουμπάσης

O Κωνσταντίνος Κουτλουμπάσης είναι ολιστικός Βοτανολόγος.
Το έτος 2009 ολοκλήρωσε τις σπουδές του στο Kingston University of London στον τομέα Business Management BSc με διπλωματική εργασία στην ηθική των επιχειρήσεων.

Το 2012 και έχοντας κάνει σπουδές βοτανολογίας του δημιουργείται βαθιά η πεποίθηση ότι τα βότανα σε συνδυασμό με την σωστή διατροφή μπορούν να προσφέρουν στον άνθρωπο ευζωία. Συμμετέχοντας ενεργά σε πληθώρα ερευνών γύρω από τα βότανα ανακαλύπτει μέχρι σήμερα τα κλειδωμένα μυστικά της φύσης. Το ίδιο έτος ιδρύει την εταιρία Life Μ.Ε.Π.Ε παράγει και δημιουργεί πλήθος προϊόντων που σαν βάσει έχουν τα βότανα. Η εταιρεία δημιουργεί πάνω από 600 κωδικούς προϊόντων που στόχο έχουν να αναδείξουν τις ιδιότητες των βοτάνων και να προσφέρουν στον καταναλωτή τις ευεργετικές τους ιδιότητες.

Παράλληλα δημοσιεύει άρθρα, έρευνες, δίνει διαλέξεις και κάνει σεμινάρια ως μόνο στόχο του την δημιουργία κουλτούρας και παιδείας σε σχέση με τα βότανα. Το moto του είναι: Όλα τα λειβάδια και τα χωράφια όλα τα βουνά και οι λόφοι είναι φαρμακεία. (Παράκλεισος).

ΠΡΟΣΕΧΩΣ
Σεμινάρια - Εκδηλώσεις του Συνεργάτη
Μήπως σας ενδιαφέρουν αυτές οι εκδηλώσεις.