Σεμινάριο Tεχνικής Su Jok (Εισαγωγή) – ΑΘΗΝΑ

Σεμινάριο Tεχνικής Su Jok (Εισαγωγή) – ΑΘΗΝΑ

20.00 

Το Sujok είναι ένα κομμάτι του βελονισμού-ρεφλεξολογίας, προσιτό, αποτελεσματικό και εφαρμόσιμο από κάθε άνθρωπο. Ανακαλύφθηκε πριν μερικά χρόνια από τον Νοτιοκορεάτη επιστήμονα, καθηγητή Πανεπιστημίου, διδάκτορα Παρκ Ζε Βου (Park Jae Woo).

Το Sujok υπερτερεί έναντι όλων των γνωστών, μέχρι σήμερα, μεθόδων αυτοθεραπείας. Είναι η ισχυρότερη και η αποτελεσματικότερη μέθοδος, με την οποία μπορούμε να φροντίσουμε μόνοι μας την υγεία μας. Eίναι εξαιρετικά εύκολη και ακίνδυνη στην εφαρμογή. Στα άκρα των χεριών και των ποδιών βρίσκονται προβολές του ανθρώπινου σώματος σε μικρογραφία. Με το Sujok επιδρούμε όχι μόνο στα σημεία του σώματος που πάσχουν αλλά και στα σημεία προβολής τους. Για την εφαρμογή της μεθόδου χρησιμοποιούνται διάφορα μέσα, όπως : σπόροι, μαγνήτες, μεταλλικοί διαγνώστες, μόξα, δαχτυλίδια,  αλλά και μάλαξη στις μικρο-αντιστοιχίες.

Ύλη σεμιναρίου

 • Τι είναι το sujok και η ιστορία του
 • Βασικό σύστημα αντιστοιχίας
 • Σύστημα αντιστοιχίας έντομο
 • Τα επίπεδα του sujok
 • Διαγνωστικά κριτήρια

Σε ποιους απευθύνεται

Η εκπαίδευση τοu Sujok απευθύνεται σε κάθε είδους εναλλακτικούς θεραπευτές, οι οποίοι μπορούν να πετύχουν άριστα αποτελέσματα με αυτή την τεχνική συνδυαστικά. Επίσης, μπορούν να συμμετέχουν και άτομα χωρίς καμία προηγούμενη σχετική γνώση. Το σεμινάριο περιλαμβάνει βασική γνώση του sujok ώστε να γίνει μία πρώτη γνωριμία με την τεχνική.

Τι χρειάζεται να έχω μαζί μου

Άνετα ρούχα

ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ: 5 ΔΙΔΑΚΤΙΚΕΣ ΩΡΕΣ

ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΚΑΙ ΩΡΑ: 22/05/2022, 16:00-21:00

ΣΥΝΟΛΙΚΟ ΚΟΣΤΟΣ: 120 ΕΥΡΩ (ΠΛΕΟΝ ΦΠΑ)

ΔΙΝΟΝΤΑΙ ΕΝΤΥΠΕΣ ΣΗΜΕΙΩΣΕΙΣ ΚΑΙ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΤΙΚΟ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗΣ

ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΤΙΚΟ “ΕΞΕΙΔΙΚΕΥΜΕΝΗΣ ΕΠΙΜΟΡΦΩΣΗΣ ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΩΝ ΣΠΟΥΔΩΝ” ΑΠΟ ΤΗ ΣΧΟΛΗ OLISTIKI.GR 

Η ΣΧΟΛΗ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΜΕΝΗ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΟ ΠΡΟΤΥΠΟ “QUALITY TRAINING LABEL” ΤΗΣ ACTA (ΤΕΧΝΟΒΛΑΣΤΟΣ ΤΟΥ ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΕΙΟΥ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ).

20.00 
20.00 
Κράτηση - Προεγγραφή
20.00 
Χάρτης
Φόρμα επικοινωνίας


  Event Details
  Κράτηση - Προεγγραφή

  20.00 

  ΣΕ ΕΞΕΛΙΞΗ

  Χάρτης
  ΠΡΟΣΕΧΩΣ