Σεμινάριο Ho’ oponopono – ΔΙΑΔΙΚΤΥΑΚΟ

Σεμινάριο Ho’ oponopono – ΔΙΑΔΙΚΤΥΑΚΟ

Ho’ oponopono σημαίνει να «διορθώσω ένα λάθος». Είναι μια αρχαία μέθοδος προερχόμενη από τη Χαβάη. Ο βαθύς πυρήνας της φιλοσοφίας της είναι να αναλάβει ο άνθρωπος την πλήρη ευθύνη για τη ζωή του και αποδεχόμενος την αντίληψη, ότι οτιδήποτε υπάρχει με οποιοδήποτε τρόπο στη ζωή του έλκεται από αυτόν, να αλλάξει και να απελευθερωθεί από τις καταστάσεις που του δημιουργούν δυσαρμονία και ασθένεια.

Στην ουσία μαθαίνει στον άνθρωπο τη δύναμη της συγγνώμης, της αυτοαποδοχής, της ευγνωμοσύνης, της απελευθέρωσης και της δράσης μέσα από το ρόλο του δημιουργού. Του δημιουργού της δικής του πραγματικότητας. Η θεραπεία Ho’ oponopono συνοδεύει αρμονικά οποιαδήποτε είδους θεραπεία, την ενισχύει και ενδείκνυται ως υποστηρικτικό της αυτογνωσίας.

Γιατί σε εμάς

Γιατί η σχολή μας είναι αναγνωρισμένη από δύο πιστοποιημένους φορείς εκπαίδευσης σε Ελλάδα και Εξωτερικό:

 • 𝘼𝘾𝙏𝘼 (τεχνοβλαστός του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης) σύμφωνα με το πρότυπο 𝙌𝙪𝙖𝙡𝙞𝙩𝙮 𝙏𝙧𝙖𝙞𝙣𝙞𝙣𝙜 𝙇𝙖𝙗𝙚𝙡
 • 𝙄𝙋𝙃𝙈 (𝙄𝙣𝙩𝙚𝙧𝙣𝙖𝙩𝙞𝙤𝙣𝙖𝙡 𝙋𝙧𝙖𝙘𝙩𝙞𝙩𝙞𝙤𝙣𝙚𝙧𝙨 𝙤𝙛 𝙃𝙤𝙡𝙞𝙨𝙩𝙞𝙘 𝙈𝙚𝙙𝙞𝙘𝙞𝙣𝙚) Διεθνές Συμβούλιο Διαπίστευσης Εναλλακτικών Θεραπευτών..

Σε ποιους απευθύνεται

Απόφοιτους των μεγάλων εκπαιδευτικών κύκλων της σχολής μας. Εναλλακτικούς θεραπευτές αλλά και για προσωπική αυτοβελτίωση.

Διάρκεια Webinar: 2 ώρες

Ημερομηνία και Ώρα: 26 Απριλίου 18:00-20:00μμ

Κόστος Σεμιναρίου: 30€

Πλατφόρμα: Zoom Meetings

30.00 
30.00 

Εισηγητής: Μπεκιάρης Παναγιώτης

Ολιστικός Σύμβουλος Υγείας & Αυτοβελτίωσης. Είναι συντονιστής ομάδων αυτογνωσίας, αρθρογραφεί σε διάφορα έντυπα, εφημερίδες και διοργανώνει ομιλίες – σεμινάρια. Με συνεχείς σπουδές και εργασία τόσο στο εξωτερικό όσο και στην Ελλάδα εφαρμόζει ένα σύστημα μικτών αυτοθεραπευτικών (ψυχικών & σωματικών) τεχνικών, αρχαίων & σύγχρονων επιστημών, ενεργειακών και εναλλακτικών θεραπειών για την ενίσχυση του Όλον. Ενδεικτικά αναφέρονται τα κάτωθι:…

Εισηγητής
Κράτηση
30.00 
Διαδικτυακό μάθημα

Φόρμα επικοινωνίας


  Event Details
  Κράτηση

  30.00 

  ΣΕ ΕΞΕΛΙΞΗ

  ΠΡΟΣΕΧΩΣ