Σεμινάριο στη Χαρακτηρολογία – Συμπτωματολογία – ΑΘΗΝΑ

Σεμινάριο στη Χαρακτηρολογία – Συμπτωματολογία – ΑΘΗΝΑ

Με την ολοκλήρωση του σεμιναρίου, έχετε τη δυνατότητα εγγραφής στην ιστοσελίδα προβολής εναλλακτικών θεραπευτών Olistikoi.gr με έκπτωση 50% στην ετήσια συνδρομή. Δείτε ΕΔΩ

Με τον όρο Χαρακτηρολογία – Συμπτωματολογία εννοούμε την ικανότητα αναγνώρισης δυσλειτουργιών  του ανθρώπου σε σωματικό, οργανικό αλλά και ψυχολογικό επίπεδο.

Είναι η καταγραφή του οργανισμού μας ολιστικά στο σώμα και στον χαρακτήρα μας. Είναι μια τέχνη που άρχισε από την παρατήρηση ανά τους αιώνες.

Χαρακτηρολογία & Συμπτωματολογία ποδιών: Η εικόνα των δακτύλων και του άκρου πόδα αλλάζει γιατί το σώμα μας ακολουθεί την ψυχή μας. Όπως αλλάζει η στάση του σώματος έτσι αλλάζουν και τα επιμέρους τμήματά του. Η Χαρακτηρολογία Ποδιού είναι μέρος της ύλης του ετήσιου ολοκληρωμένου κύκλου εκπαίδευσης Ρεφλεξολογίας και είναι εξαιρετικά ενδιαφέρουσα. Όλα ξεκινούν άλλωστε από τη συνειδητότητα και όλα καθρεφτίζονται στο σώμα! Τα σημάδια επίσης από τις εμπειρίες της ζωής απεικονίζονται στα πέλματα πριν εμφανιστούν στο φυσικό σώμα. Η κατανόηση τους επιτρέπει την έγκαιρη ανίχνευση της ασθένειας και αποτρέπει την εσωτερική αναταραχή προτού εμφανιστεί σε άλλα επίπεδα.

Ψυχοσωματική Ασθενειών: Θα ανιχνεύσουμε τον κόσμο του υποσυνείδητου αναλύοντας τη ψυχική επιρροή στις  ασθένειες οργάνων και συστημάτων του ανθρώπινου οργανισμού. Θα συναντήσουμε τους εσωτερικούς διαλόγους της ψυχής με το σώμα και το πως η ασθένεια προσπαθεί εν τέλει να επικοινωνήσει μαζί μας και να μας βοηθήσει! Θα γίνει ακόμη αναφορά στην προσωποδιάγνωση αλλά και στο ‘καθρέφτισμα’ του σώματος.

Ενεργητική Ακρόαση: Αφού έχουμε εντρυφήσει στην Χαρακτηρολογία και την Ψυχοσωματική προχωράμε στο επόμενο στάδιο. Αυτό που θέτουμε ερωτήσεις ώστε να βοηθήσουμε τον θεραπευόμενο να εμβαθύνει στα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά που έχουν υποδειχθεί στα προηγούμενα δύο στάδια και να κατανοήσει βαθύτερα την ψυχολογική διάσταση της όποιας ασθένειας.

Χο’οπονοπόνο: Μαθαίνουμε μια εξαιρετική αρχαία μέθοδο προερχόμενη από την Χαβάη που θα μας βοηθήσει με έναν πιο ολιστικό τρόπο στον τομέα της θεραπείας (και της αυτοθεραπείας) είτε κάνοντας το εμείς για τους άλλους είτε μαθαίνοντας το στους θεραπευόμενους μας ώστε να διορθώσουν οποιοδήποτε «λάθος της ασθένειας» όπως εύστοχα διατείνεται.

Γιατί σε εμάς:

Γιατί η σχολή μας είναι αναγνωρισμένη από δύο πιστοποιημένους φορείς εκπαίδευσης σε Ελλάδα και Εξωτερικό:

 • 𝘼𝘾𝙏𝘼 (τεχνοβλαστός του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης) σύμφωνα με το πρότυπο 𝙌𝙪𝙖𝙡𝙞𝙩𝙮 𝙏𝙧𝙖𝙞𝙣𝙞𝙣𝙜 𝙇𝙖𝙗𝙚𝙡
 • 𝙄𝙋𝙃𝙈 (𝙄𝙣𝙩𝙚𝙧𝙣𝙖𝙩𝙞𝙤𝙣𝙖𝙡 𝙋𝙧𝙖𝙘𝙩𝙞𝙩𝙞𝙤𝙣𝙚𝙧𝙨 𝙤𝙛 𝙃𝙤𝙡𝙞𝙨𝙩𝙞𝙘 𝙈𝙚𝙙𝙞𝙘𝙞𝙣𝙚) Διεθνές Συμβούλιο Διαπίστευσης Εναλλακτικών Θεραπευτών.

Διδακτέα Ύλη

Τι μπορούν να μας πουν τα πέλματα

 • Το νόημα του ζευγαριού
 • Η θέση και στάση κατά το περπάτημα
 • Χαρακτηριστικά και μορφή των πελμάτων
 • Μέγεθος, χρώμα και δέρμα των πελμάτων
 • Χαρακτηριστικά και σχήμα νυχιών
 • Μέγεθος, σχήμα και κλίση δαχτύλων
 • Ανάλυση δαχτύλων
 • Επίδραση των οργάνων στα αντανακλαστικά σημεία
 • Εξωτερικές πλευρές και επιδράσεις

Σε ποιους απευθύνεται

Απευθύνεται κυρίως σε επαγγελματίες υγείας (ρεφλεξολόγους, ειδικούς μάλαξης, ποδολόγους, ψυχολόγους κα) που θέλουν να αναβαθμίσουν τις γνώσεις και να αυξήσουν το πελατολόγιο τους.

Επίσης σε όλους όσους θέλουν να γνωρίζουν αυτά που εμφανίζονται στο σώμα πριν την εκδήλωση συμπτωμάτων.

Το συγκεκριμένο σεμινάριο είναι “must” όχι μόνο για έναν καταρτισμένο ρεφλεξολόγο αλλά και για έναν εκπαιδευόμενο ή οποιοδήποτε άλλου είδους θεραπευτή. Συνδυάζει χρόνιες σπουδές και ποικίλες γνώσεις που απορρέουν από την Παραδοσιακή Κινέζικη και Αρχαία Ελληνική Ιατρική, τη σύγχρονη Ψυχοσωματική, τη Ψυχολογία αλλά και τη σοφία των Χαβανέζων Σαμάνων που όλα συνενώνονται για την βαθιά κατανόηση της συνειδητότητας μας, η οποία καθρεφτίζεται στο σώμα μας με έναν φυσικό και όχι ‘μαγικό’ τρόπο!

Τι προσφέρει η Χαρακτηρολογία

Μας δίνει την δυνατότητα να αναγνωρίσουμε καλύτερα τον άνθρωπο που έχουμε απέναντι μας και να τον προσεγγίσουμε με σωστότερο τρόπο για να έχουμε καλύτερα αποτελέσματα.

Να κατανοήσουμε όσα δεν μπορεί ο ίδιος να πει για τον εαυτό του και να του δώσουμε την ευκαιρία για μια βαθύτερη ενδοσκόπηση και απελευθέρωση.

Τι χρειάζεται να φέρω

Οι συμμετέχοντες δεν χρειάζεται να φέρουν κάτι μαζί τους εκτός από ένα σημειωματάριο και ένα στυλό.

Πιστοποιητικό Παρακολούθησης “Χαρακτηρολογία – Συμπτωματολογία Πελμάτων” από τη σχολή Olistiki.gr

*Φορείς πιστοποίησης:

𝘼𝘾𝙏𝘼 (τεχνοβλαστός του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης) σύμφωνα με το πρότυπο 𝙌𝙪𝙖𝙡𝙞𝙩𝙮 𝙏𝙧𝙖𝙞𝙣𝙞𝙣𝙜 𝙇𝙖𝙗𝙚𝙡

𝙄𝙋𝙃𝙈 (𝙄𝙣𝙩𝙚𝙧𝙣𝙖𝙩𝙞𝙤𝙣𝙖𝙡 𝙋𝙧𝙖𝙘𝙩𝙞𝙩𝙞𝙤𝙣𝙚𝙧𝙨 𝙤𝙛 𝙃𝙤𝙡𝙞𝙨𝙩𝙞𝙘 𝙈𝙚𝙙𝙞𝙘𝙞𝙣𝙚) Διεθνές Συμβούλιο Διαπίστευσης Εναλλακτικών Θεραπευτών…

Κράτηση-Προεγγραφή
20.00 
Χάρτης
Φόρμα Επικοινωνίας


  Event Details
  Κράτηση - Προεγγραφή

  20.00 

  ΣΕ ΕΞΕΛΙΞΗ

  Χάρτης
  ΠΡΟΣΕΧΩΣ
  12/10/2024
  10:00 πμ
  Προσφορά Early Entry €