Σεμινάριο: Ραδιαισθησία και χρήση του Εκκρεμούς (Διαδικτυακό)

Σεμινάριο: Ραδιαισθησία και χρήση του Εκκρεμούς (Διαδικτυακό)

60.00 

Ραδιαισθησία και χρήση του Εκκρεμούς

Η Ραδιαισθησία είναι η τέχνη της ανίχνευσης και μέτρησης δυνάμεων που δεν είναι αντιληπτές με τις πέντε αισθήσεις μας. Αυτή η μέθοδος συναντάται από τα πανάρχαια χρόνια σε αρκετούς πολιτισμούς. Όλοι μας έχουμε τη δυνατότητα της ραδιαισθησίας, αρκεί να κατανοήσουμε την ύπαρξή της και να την ξεκλειδώσουμε μέσα μας.

Ο άνθρωπος ανήκει στα αρκετά ευαίσθητα όντα επάνω στη Γη όσον αφορά τη διαίσθηση. Με τις σωστές κατευθυντήριες οδηγίες, μπορεί να ανασύρει πλήθος πληροφοριών από τον υποσυνείδητο νου.

Το κυριότερο εργαλείο της ραδιαισθησίας είναι το Εκκρεμές. Στο σεμινάριο αυτό θα μάθουμε πώς μπορούμε να ενεργοποιήσουμε το εκκρεμές και πώς μπορούμε να θέσουμε τις σωστές ερωτήσεις, έτσι ώστε να παίρνουμε ξεκάθαρες απαντήσεις για τα ζητήματα που μας αφορούν, όπως:

 • θεραπευτικούς σκοπούς
 • την επιλογή επαγγέλματος
 • την επιλογή διαίτης
 • τον έρωτα
 • το σεξ
 • την ανεύρεση χαμένων αντικειμένων και προσώπων κ.α.

Βάλτε το Εκκρεμές να δουλέψει για σας. Η δύναμη του εκκρεμούς είναι αποδεδειγμένη παγκοσμίως. Αυτοί που ήξεραν πώς να το χρησιμοποιήσουν, έδρεψαν καρπούς επιτυχίας όλων των ειδών. Οι θαυματουργές του ιδιότητες μπορούν να τεθούν αμέσως σε λειτουργία. Η χρήση του εκκρεμούς είναι η είσοδος στον κόσμο της έμφυτης αντίληψης και της αντίληψης μέσα από τη διαίσθηση. Εκμεταλλευτείτε τις πληροφορίες που μπορεί να πάρετε, έτσι ώστε να ομαλοποιήσετε τις δυσκολίες και τα εμπόδια που σας κρατάνε πίσω.

Σε ποιους απευθύνεται το σεμινάριο

Στο σεμινάριο Ραδιαισθησίας και χρήσης του Εκκρεμούς μπορούν να συμμετέχουν όλοι εφόσον δε χρειάζονται ιδιαίτερες γνώσεις ή προηγούμενη σχετική εμπειρία. Οι συμμετέχοντες μπορούν να έχουν μαζί τους το δικό τους εκκρεμές , εφόσον διαθέτουν.

Διάρκεια σεμιναρίου: 3 ώρες

Τοποθεσία: online / μέσω της πλατφόρμας zoom

Διοργανωτές: Reflexologia.gr, Olistiki.gr

Διαδικασία κράτησης θέσης /συμμετοχής: Προχωρήστε σε κράτηση και ηλεκτρονική πληρωμή. Κατόπιν θα σας αποσταλούν οι κωδικοί συμμετοχής στο webinar μέσω της πλατφόρμας zoom, και ταυτόχρονα οι σημειώσεις και οι όροι συμμετοχής. Μετά την ολοκλήρωση του σεμιναρίου θα σας αποσταλεί το Πιστοποιητικό Παρακολούθησης. Παρακαλούμε δώστε σαφή στοιχεία (ονοματεπώνυμο, τηλέφωνο και email), έτσι ώστε να είναι ξεκάθαρη η επικοινωνία και η συμμετοχή σας. Για επιπλέον πληροφορίες επικοινωνήστε στο τηλέφωνο 2316 016 726.

Θα δοθούν ηλεκτρονικές σημειώσεις και Πιστοποιητικό παρακολούθησης

Πατήστε ΚΡΑΤΗΣΗ (πράσινο κουμπί) για να κλείσετε θέση. Για διευκρινίσεις ή για άλλη πληροφορία, παρακαλώ, συμπληρώστε την φόρμα στο κάτω μέρος της σελίδας και θα επικοινωνήσουμε μαζί σας σύντομα.

Εισηγητής
Κράτηση - Προεγγραφή
60.00 
Διαδικτυακό μάθημα

Φόρμα επικοινωνίας


  Event Details
  Κράτηση - Προεγγραφή

  60.00 

  ΣΕ ΕΞΕΛΙΞΗ

  ΠΡΟΣΕΧΩΣ