Σεμινάριο Μασάζ Αρωματοθεραπείας

Σεμινάριο Μασάζ Αρωματοθεραπείας

10.00 

ΣΕ ΕΞΕΛΙΞΗ

Μασάζ Αρωματοθεραπείας

Η αρωματοθεραπεία είναι μια πανάρχαια μέθοδος θεραπείας και περιποίησης, που αξιοποιεί τις δυνάμεις της φύσης, αφού στηρίζεται στις ευεργετικές ιδιότητες κυρίως των αιθερίων ελαίων αλλά και των φυτικών ελαίων. Στην αρωματοθεραπεία γίνεται συνδυασμός κάποιων τεχνικών του χαλαρωτικού μασάζ, στην πιο ήπια μορφή τους, με τα αιθέρια έλαια που χρησιμοποιούνται για την θεραπεία του εκάστοτε προβλήματος. Αυτός ο δυνατός συνδυασμός μάλαξης και αρωματοθεραπείας είναι πολύ ωφέλιμος για την καλή υγεία του ατόμου και μπορεί να είναι χαλαρωτική ή διεγερτική η δράση του για το σώμα και το νου. Η θεραπεία του έχει συνδεθεί με τη βραχυπρόθεσμη μείωση των σωματικών πόνων και τη βελτίωση της διάθεσης. Ο γενικός σκοπός της αρωματοθεραπείας είναι να βελτιώσει τη σωματική και ψυχική ευεξία.

Ύλη σεμιναρίου:

• Βασική ανατομία δέρματος και σώματος
• Πώς λειτουργούν τα αιθέρια έλαια
• Πως χρησιμοποιούνται τα αιθέρια έλαια
• Δράση των αιθέριων ελαίων
• Εφαρμογή Αρωματοθεραπείας
• Τεχνικές μάλαξης στο σώμα και στο πρόσωπο
• Ενδείξεις και αντενδείξεις μάλαξης

Σε ποιους απευθύνεται το σεμινάριο

Το μασάζ αρωματοθεραπείας είναι κατεξοχήν ένα από τα βασικότερα μασάζ που προσφέρονται σε spa αλλά και σε μεμονομένα θεραπευτήρια. Πρόκειται για μια δυναμική και σχεδόν υποχρεωτική γνώση για όσους ασχολούνται με μασάζ. Αλλά μπορούν να το παρακολουθήσουν και όσοι θέλουν να ξεκινήσουν τώρα αυτή τη θεραπευτική μέθοδο, εφόσον δίδονται πληροφορίες για τις τεχνικές μάλαξης γενικότερα.

Πρακτική εφαρμογή:

Κατά τη διάρκεια του σεμιναρίου θα γίνει παρουσίαση της τεχνικής μάλαξης και στη συνέχεια θα ακολουθήσει πρακτική άσκηση της τεχνικής σε όλο το σώμα και πρόσωπο. Για όσους θα ήθελαν να δεχτούν μασάζ, καλό θα ήταν να έχουν μαζί τους μία πετσέτα μπάνιου, μία πετσέτα προσώπου, παντόφλες και πιθανόν μαγιό ή μπούστο/σορτς εσωτερικά, με σκοπό να νιώθουν πιο άνετα.

Διάρκεια σεμιναρίου : 3 ώρες

Χορηγείται Πιστοποιητικό Παρακολούθησης

Η κράτηση είναι ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΗ.

Εισηγητής
Massage & SPA Therapist
Χάρτης
Φόρμα επικοινωνίας


Event Details
Κράτηση - Προεγγραφή

10.00 

ΣΕ ΕΞΕΛΙΞΗ

Χάρτης
ΠΡΟΣΕΧΩΣ