Σεμινάριο: Βασικοί χειρισμοί μασάζ

Σεμινάριο: Βασικοί χειρισμοί μασάζ

60.00 

Βασικοί χειρισμοί μασάζ

Πλήρης οδηγός για τη χρήση χεριών του μασέρ.

Μαθαίνω να χρησιμοποιώ τα χέρια μου με κάθε τρόπο, για κάθε διαφορετική τεχνική μασάζ. Είτε ασκώ ολιστικό μασάζ είτε σουηδικό είτε εν τω βάθει (deep-tissue) είτε αθλητικό .

Χειρισμοί και τεχνικές μάλαξης όπου ο μασέρ χρησιμοποιεί τα χέρια του με διαφορετικούς τρόπους σε διαφορετικές γωνίες, θέσεις, στάσεις πιέσεις και διατάσεις που έχουν στόχο να προσφέρουν στον δέκτη την απόλυτη ανακούφιση και ικανοποίηση.

Ένα πολύ σημαντικό σεμινάριο που θα ξεκλειδώσει τα χέρια σας και θα σας μάθει πώς να ανιχνεύετε ανατομικά κάθε διαφορετικό σωματότυπο που θα έχετε να αντιμετωπίσετε στους δυνητικούς πελάτες σας και να εστιάζετε στις ανάγκες τους.

Τα χέρια μας είναι πολύ σημαντικά εργαλεία που εάν μάθουμε να τα χρησιμοποιούμε σωστά θα έχουμε ένα πολύ καλό αποτέλεσμα.
Σε ένα διαδραστικό και περιεκτικό τρίωρο που απευθύνεται σε όλους, σας παρέχουμε τη δυνατότητα να ασκείτε πλέον μάλαξη με πιο αποτελεσματικό τρόπο.

Θα διδαχθούν:

 • Μάλαξη κεφαλής με τα ακροδάχτυλα.
 • Μάλαξη αυχένα, ώμων και άνω άκρων με όλα τα δάχτυλα, τις παλάμες, με θέναρ και οπισθέναρ.
 • Δυναμική μάλαξη πλάτης και κάτω άκρων με πυγμή, πήχη, αγκώνες (Deep-Tissue).
 • Μάλαξη αποκατάστασης σε αθλητικό μασάζ.
 • Είκοσι και πλέον διαφορετικοί χειρισμοί για μικρές και μεγάλες μυϊκές ομάδες.
 • Λεπτομερής διαδραστική καθοδήγηση του εισηγητή σε κάθε έναν εκ των συμμετεχόντων ξεχωριστά.

Σε ποιούς απευθύνεται το σεμινάριο

Δεν απαιτείται καμία προηγούμενη γνώση ή εμπειρία σε τεχνικές μασάζ. Οι θεραπευτές που ήδη γνωρίζουν τη θεωρία και την πρακτική της μάλαξης, μπορούν να εμπλουτίσουν τις συνεδρίες τους, ενσωματώνοντας νέες τεχνικές.

Τί χρειάζεται να φέρω

Οι συμμετέχοντες θα πρέπει να έχουν μαζί τους 2 μεγάλες πετσέτες (μπάνιου) και παντόφλες. Επιπλέον συνιστάται να έχουν μαζί τους στενό αθλητικό σόρτς-μποξεράκι, πάντα εφόσον θελήσουν να συμμετέχουν και οι ίδιοι ως δέκτες, στην πρακτική του μασάζ.

Διάρκεια σεμιναρίου: 3 ώρες

Θα δοθούν έντυπες σημειώσεις και Πιστοποιητικό παρακολούθησης

Συνολικό κόστος σεμιναρίου: 60 ευρώ (πλέον ΦΠΑ)

Πατήστε ΚΡΑΤΗΣΗ (πράσινο κουμπί) για να κλείσετε θέση. Για διευκρινίσεις ή για άλλη πληροφορία, παρακαλώ, συμπληρώστε την φόρμα στο κάτω μέρος της σελίδας και θα επικοινωνήσουμε μαζί σας σύντομα.

Εισηγητής
Ειδικός Μάλαξης-Ρεφλεξολόγος
Πιστοποιημένος μασέρ και εναλλακτικός θεραπευτής του Kirlian Center (Βιοενεργειακό Ερευνητικό Κέντρο). Σπούδασε στην Ελλάδα και στην Ολλανδία την θεωρία και την πρακτική του μασάζ σε τεχνικές τόσο του ασιατικού όσο και του δυτικού τρόπου προσέγγισης αυτού. Έχει σπουδάσει ρεφλεξολογία στην σχολή Reflexologia.gr και διατηρεί γραφείο ρεφλεξολογίας-μάλαξης στην Ανατολική Θεσσαλονίκη.
Κράτηση - Προεγγραφή
60.00 
Χάρτης
Φόρμα επικοινωνίας


  Event Details
  Κράτηση - Προεγγραφή

  60.00 

  ΣΕ ΕΞΕΛΙΞΗ

  Χάρτης
  ΠΡΟΣΕΧΩΣ