Σεμινάριο Βασικής Βοτανολογίας με Βεβαίωση Παρακολούθησης

Σεμινάριο Βασικής Βοτανολογίας με Βεβαίωση Παρακολούθησης

Το σεμινάριο είναι μια ευκαιρία να έρθετε σε μια πρώτη επαφή με τα βότανα και τις ιδιότητες τους. Η βοτανολογία προάγει την υγεία, μπορεί να βελτιώσει περιπτώσεις ασθενειών και να βελτιώσει την ζωτικότητα του κάθε ατόμου. Όλα τα παραπάνω μπορούν να επιτευχθούν αρκεί να ξέρει να χρησιμοποιεί κανείς τα βότανα σωστά. Σε όλη την διάρκεια του μαθήματος θ’ αναλυθούν πολλά διαφορετικά βότανα τα συστατικά τους και οι ιδιότητες τους. Ακόμα ένα πλεονέκτημα του μαθήματος είναι ότι θα συζητηθούν οι συνδυασμοί και η συνέργεια των βοτάνων, καθώς και οι συνδυασμοί στον τρόπο χρήσης.

Στο σεμινάριο θα αναλυθεί όλη η θεματολογία που πρέπει να γνωρίζει ένας επαγγελματίας για να ασχοληθεί με την βοτανολογία είτε για προσωπική είτε για επαγγελματική χρήση. Ο κύριος στόχος του σεμιναρίου – οδηγού, να προωθήσει τις γνώσεις αυτές και τις λεπτομέρειες ώστε ν’ ανοίξει τον σωστό δρόμο στον κόσμο των βοτάνων.

Από όποια σκοπιά και να το βλέπεις είτε του επαγγελματία υγείας είτε ενός ανθρώπου που θέλει να βελτιώσει την υγεία του, το σεμινάριο βοτανολογίας είναι ένα μέσο για αυτό το ταξίδι.

Θεματολογία:
Βότανα και βασικές αρχές
-Συλλογή
-Ξήρανση
-Συντήρηση

Τρόποι χρήσης
-Αφέψημα
-Έγχυμα
-Γλύχρασμα
-Κάψουλες
-Βάμματα
-Κομπρέσες
-Kηραλοιφές
-Αιθέρια έλαια
-Φυτικά έλαια
-Μπάνια

Ιδιότητες Βοτάνων
-Δοσολογία
-Συνέργεια
-Συνδυασμοί
-Πρωτόκολλα βασικών ασθενειών

Αποτοξίνωση
-Απορροφητικότητα
-Συστήματα
-Πρόληψη
-Ασθένειες

Βότανα και διατροφή
-Διατροφή ανά σύστημα
-Αποτοξίνωση και διατροφή
-Πρωτόκολλα πρόληψης

Θα δοθούν έντυπες σημειώσεις και Βεβαίωση παρακολούθησης

Εισηγητής
Ολιστικος βοτανολογος
O Κωνσταντίνος Κουτλουμπάσης είναι ολιστικός Βοτανολόγος. Το έτος 2009 ολοκλήρωσε τις σπουδές του στο Kingston University of London στον τομέα Business Management BSc με διπλωματική εργασία στην ηθική των επιχειρήσεων. Το 2012 και έχοντας κάνει σπουδές βοτανολογίας του δημιουργείται βαθιά η πεποίθηση ότι τα βότανα σε συνδυασμό με την σωστή διατροφή μπορούν να προσφέρουν στον άνθρωπο ευζωία. Συμμετέχοντας ενεργά σε πληθώρα ερευνών γύρω από τα βότανα ανακαλύπτει μέχρι σήμερα τα κλειδωμένα μυστικά της φύσης.
Κράτηση - Προεγγραφή
60.00 
Χάρτης
Φόρμα επικοινωνίας


Event Details
Κράτηση - Προεγγραφή

60.00 

ΣΕ ΕΞΕΛΙΞΗ

Χάρτης
ΠΡΟΣΕΧΩΣ