Σεμινάριο Βασικής Βοτανολογίας (Διαδικτυακό)

Σεμινάριο Βασικής Βοτανολογίας (Διαδικτυακό)

40.00 

Σεμινάριο Βασικής Βοτανολογίας (Διαδικτυακό)

Το σεμινάριο αυτό είναι μία εισαγωγή στον κόσμο των βοτάνων. Είναι μία γνωριμία με τον μαγικό αυτό κόσμο. Η βοτανολογία μπορεί να βελτιώσει τη ζωτικότητα του κάθε ανθρώπου και να προάγει την υγεία. Στο σεμινάριο θα παρουσιαστούν διάφορα βότανα και οι ιδιότητές τους. Θα δοθούν συνέργειες βοτάνων έτσι ώστε να πετυχαίνουμε το καλύτερο αποτέλεσμα. Θα εστιάσουμε το τι πρέπει να ξέρει κάποιος που θέλει να ασχοληθεί με τα βότανα. Η βοτανολογία είναι ένας καινούργιος δρόμος είτε το δει κανείς επαγγελματικά, είτε ερασιτεχνικά για προσωπική χρήση της γνώσης.

Ύλη σεμιναρίου

Βότανα και βασικές αρχές
-Συλλογή
-Ξήρανση
-Συντήρηση

Τρόποι χρήσης
-Αφέψημα
-Έγχυμα
-Κάψουλες
-Βάμματα
-Κομπρέσες
-Αιθέρια έλαια
-Φυτικά έλαια
-Μπάνια

Ιδιότητες Βοτάνων
-Δοσολογία
-Συνέργεια
-Συνδυασμοί

Σε ποιους απευθύνεται το σεμινάριο

Το σεμινάριο απευθύνεται σε όλους όσους θέλουν να έρθουν σε μια πρώτη επαφή με τα βότανα, αλλά και σε επαγγελματίες του χώρου.

Διάρκεια σεμιναρίου: 3 ώρες

Τοποθεσία: online / μέσω της πλατφόρμας zoom

Διοργανωτές: Reflexologia.gr, Olistiki.gr

Διαδικασία κράτησης θέσης /συμμετοχής: Προχωρήστε σε κράτηση και ηλεκτρονική πληρωμή. Κατόπιν θα σας αποσταλούν οι κωδικοί συμμετοχής στο webinar μέσω της πλατφόρμας zoom, και ταυτόχρονα οι σημειώσεις και οι όροι συμμετοχής. Μετά την ολοκλήρωση του σεμιναρίου θα σας αποσταλεί το Πιστοποιητικό Παρακολούθησης. Παρακαλούμε δώστε σαφή στοιχεία (ονοματεπώνυμο, τηλέφωνο και email), έτσι ώστε να είναι ξεκάθαρη η επικοινωνία και η συμμετοχή σας. Για επιπλέον πληροφορίες επικοινωνήστε στο τηλέφωνο 2316 016 726.

Θα σταλούν ηλεκτρονικά σημειώσεις και Πιστοποιητικό παρακολούθησης.

Πατήστε ΚΡΑΤΗΣΗ (πράσινο κουμπί) για να κλείσετε θέση. Για διευκρινίσεις ή για άλλη πληροφορία, παρακαλώ, συμπληρώστε την φόρμα στο κάτω μέρος της σελίδας και θα επικοινωνήσουμε μαζί σας σύντομα.

Εισηγητής
Κράτηση - Προεγγραφή
40.00 
Χάρτης
Φόρμα επικοινωνίας


  Event Details
  Κράτηση - Προεγγραφή

  40.00 

  ΣΕ ΕΞΕΛΙΞΗ

  Χάρτης
  ΠΡΟΣΕΧΩΣ