Εντατική Εκπαίδευση στην Ρεφλεξολογία Μηνιαίο Τμήμα – ΔΙΑΔΙΚΤΥΑΚΟ

Εντατική Εκπαίδευση στην Ρεφλεξολογία Μηνιαίο Τμήμα – ΔΙΑΔΙΚΤΥΑΚΟ

100.00 

ΣΕ ΕΞΕΛΙΞΗ

Εντατικό Μηνιαίο Τμήμα Ρεφλεξολογίας -Διαδικτυακό

Η Ρεφλεξολογία είναι μία μέθοδος ολιστικής θεραπείας που εκφράζεται με την δακτυλοπίεση αντανακλαστικών σημείων του οργανισμού στα πέλματα, στα χέρια και τα αυτιά. Βάση της θεωρίας της Ρεφλεξολογίας κάθε σημείο του σώματός μας αντιστοιχεί σε κάποιο όργανο. Έτσι επιτυγχάνουμε την απελευθέρωση των θεραπευτικών δυνάμεων του σώματος και ενεργοποιούμε τους αυτοθεραπευτικούς μηχανισμούς του. Κατ΄ αυτόν τον τρόπο προάγουμε την χαλάρωση και την εξισορρόπηση του οργανισμού όπως επίσης και την καλή λειτουργία των ορμονών μας. Επίσης μπορούμε να κινήσουμε δυναμικά το απεκκριτικό σύστημα έτσι ώστε να πετύχουμε την αποτοξίνωση.

Η ρεφλεξολογία είναι ένα σύστημα ενεργοποίησης της αυτοΐασης και την ομοιόσταση του οργανισμού μας. Επίσης δεν δημιουργεί παρενέργειες ούτε παθολογικά προβλήματα. Ίσα ίσα συνάδει άριστα με την δυτική ιατρική , την φαρμακολογία, την ομοιοπαθητική κλπ. Η Ρεφλεξολογία σαν εναλλακτική τεχνική μπορεί να διδαχτεί ατόφια σε μικρό χρονικό διάστημα και να φτάσουμε στο σημείο να έχουμε εξαιρετικά αποτελέσματα με αυτήν. Γι΄αυτό προβαίνουμε σε μια εκπαιδευτική σεζόν εντατικού ρυθμού, διότι γνωρίζουμε πολύ καλά τι μπορούμε να προσφέρουμε έτσι ώστε οι εκπαιδευόμενοι να είναι εν δυνάμει ρεφλεξολόγοι και να μπορούν να μπουν στην παραγωγική διαδικασία.
Αυτός ο εκπαιδευτικός κύκλος σας αφορά όλους γιατί έχει όλη την εμπεριστατωμένη ύλη έτσι ώστε να κατανοήσετε τι σημαίνει Ρεφλεξολογία αλλά και πώς πρέπει να σκέφτεστε για να την ασκήσετε..

Η καλή φήμη της σχολής που έχει εξαπλωθεί ραγδαία, οφείλεται στο γεγονός πως ΔΕΝ παραπλανούμε τους σπουδαστές με δήθεν αναγνωρισμένα πτυχία, που ΟΥΔΕΙΣ στην Ελλάδα  είναι πιστοποιημένος να δώσει και ΚΑΜΙΑ σχολή ρεφλεξολογίας δεν είναι αναγνωρισμένη από το κράτος για το αντικείμενο σπουδών, παρά μόνο για τους χώρους λειτουργίας!
Είμαστε ο ΜΟΝΑΔΙΚΟΣ χώρος εκπαίδευσης στην Βόρεια Ελλάδα που λειτουργεί συνολικά στην σεζόν με 4 τμήματα Ρεφλεξολογίας και ΔΕΝ υποχρεώνουμε τους μαθητές με δεύτερο έτος σπουδών.

Εκπαίδευση Ρεφλεξολογίας

Ο εκπαιδευτικός κύκλος ρεφλεξολογίας αφορά ανθρώπους που θέλουν να γνωρίσουν την ρεφλεξολογία με σκοπό είτε την επαγγελματική τους σταδιοδρομία, είτε για προσωπική χρήση, είτε για να την εφαρμόσουν στην οικογένεια και στους φίλους τους.
Αλλά και επαγγελματίες υγείας και εναλλακτικούς θεραπευτές, οι οποίοι θα αντλήσουν γνώση η οποία θα τους βοηθήσει τους πελάτες τους.
Επίσης απευθύνεται και σε πτυχιούχους ρεφλεξολόγους, που θα αντλήσουν πληροφορίες που θα τους είναι χρήσιμες καθώς και συμβουλές για την μετέπειτα πορεία τους στον χώρο.

Διδακτέα ύλη:

Η 1η θεματική ενότητα είναι η βασική γνώση που πρέπει να έχουν όλοι όσοι θα εφαρμόσουν την ρεφλεξολογία. Θα γνωρίσουμε τα παρακάτω:
• Την ιστορία της ρεφλεξολογίας.
• Τις αρχές, τις ενδείξεις αλλά και τις αντενδείξεις.
• Ζωνορεφλεξολογία αλλά και πως μπορούμε να κάνουμε ανάγνωση χαρτών ρεφλεξολογίας.
• Χαρτογράφηση πέλματος με τις θέσεις οργάνων (χάρτες)
• Τεχνικές «ανάγνωσης» των πελμάτων. Πιέσεις και χειρισμούς για κάθε σημείο.
• Χειρισμούς για  χαλάρωση και βασικά πρωτόκολλα για κοινές παθήσεις όπως: πονοκέφαλοάγχος στρεςδυσκοιλιότητααυχεναλγία και οσφυαλγία.

Στις επόμενες θεματικές ενότητες θα γνωρίσουμε τα συστήματα του οργανισμού έτσι ώστε να μπορούμε να κατανοήσουμε ακόμη καλύτερα τα αίτια και τους δρόμους των παθήσεων:

 • Νευρικό, Ερειστικό και Αναπνευστικό σύστημα
 • Μυϊκό, Κυκλοφορικό και Καρδιαγγειακό σύστημα
 • Ενδοκρινικό και Λεμφικό σύστημα.
 • Αναπαραγωγικό και Ουροποιητικό σύστημα
 • Πεπτικό σύστημα και Αισθητήρια όργανα
  -Αντιστοιχείες Δοντιών

Πέρα όμως από την ρεφλεξολογία και τις τεχνικές πίεσης και χαλάρωσης αλλά και την γνώση δημιουργίας πρωτοκόλλου στρατηγικής για την κάθε περίπτωση (άνθρωπο-πάθηση)  θα παρακολουθήσετε μαθήματα αναλόγου ενδιαφέροντος όπως:

 • Ρεφλεξολογία στα χέρια και τα αφτιά
 • Συμβουλευτική Διατροφής και Αποτοξίνωσης
 • Δημιουργία πρωτόκολλων βάση ιστορικού
 • Αναφορά στην Χαρακτηρολογία πελμάτων
 • Πώς να παίρνουμε ιστορικό και πώς να το χρησιμοποιούμε
 • Διαδικασίες έναρξης επαγγέλματος ρεφλεξολόγου κ.α.

Πλεονεκτήματα Σχολής:

Η σχολή μας, σας δίνει τη δυνατότητα να επικοινωνείτε μαζί μας ες αεί ακόμα και μέσω ειδικών ιδιωτικών ομάδων για όλα σας τα θέματα, ζητήματα, απορίες κλπ. Δημιουργήσαμε ένα καλό δίκτυο after sales και είμαστε παρόντες σε όλα σας τα ερωτήματα.

Τα μαθήματα γίνονται από έμπειρους καθηγητές με πείρα στο χώρο και εκατοντάδες περιπτώσεις παθήσεων που είναι έτοιμοι να σας μεταφέρουν.
Θα δοθούν πάνω από 100 πρωτόκολλα παθήσεις.
Υποκινούμε δοκιμαστικές συνεδρίες με σκοπό την εποπτεία.
Επίσης υπάρχει η δυνατότητα επιπλέον πρακτικής άσκησης της Ρεφλεξολογίας στους χώρους μας κατόπιν συνεννόησης.

Με απλό και εύκολο τρόπο η εκπαίδευση γίνεται σε θεωρητικό και πρακτικό επίπεδο. Συγκεκριμένα:

-επεξήγηση θεωρίας με οπτικοακουστικό υλικό (με ψηφιακό μοντέλο ανατομίας, ψηφιακή απόδοση και παραγωγή χάρτη ρεφλεξολογίας)
-ηλεκτρονική και τηλεφωνική υποστήριξη από τον εκπαιδευτή και μετά το τέλος της εκπαίδευσης, με συνεχή πληροφόρηση, με σκοπό την επίλυση αποριών
-διαδικτυακή παρουσία σε φυσική συνεδρία
-καταγραφή ιστορικού βάση Δυτικής Ιατρικής αλλά και Εναλλακτικής
-αντίληψη πιθανών δυσλειτουργιών βάση χαρακτηρολογίας και ενδείξεων παθογένειας
-παρακολούθηση των χειρισμών ρεφλεξολογίας από τον εκπαιδευτή
-κατανόηση των ευρημάτων στα πέλματα
-δίνονται πάνω από 100 πρωτόκολλα για τις κύριες παθήσεις
-μύηση των μαθητών στη ρεφλεξολογική αντίληψη με σκοπό τη δημιουργία πρωτοκόλλων από τους ίδιους
-μεθοδολογία της εξατομίκευσης του ρεφλεξολογικού προγράμματος για κάθε δέκτη ανάλογα με τις ανάγκες του (study cases)
-δυνατότητα δια ζώσης υποστήριξης στο κομμάτι της πρακτικής κατόπιν συνεννόησης

Τοποθεσία: online / μέσω της πλατφόρμας zoom meetings

Διοργανωτές: Reflexologia.gr, Olistiki.gr

Διαδικασία κράτησης θέσης /συμμετοχής:

Προχωρήστε σε κράτηση θέσης-εγγραφή και ηλεκτρονική πληρωμή (με κάρτα ή μέσω τραπεζικής κατάθεσης). Κατόπιν θα επικοινωνήσουμε μαζί σας για να σας ενημερώσουμε για την περεταίρω διαδικασία.  Θα υπάρχει ηλεκτρονική επικοινωνία καθ’ όλη τη διάρκεια της εκπαίδευσης. Για επιπλέον πληροφορίες επικοινωνήστε στο τηλέφωνο 2316 016 726.

Δίπλωμα Ρεφλεξολογίας

… και το καλύτερο νέο!

 

Δυνατότητα απόκτησης βεβαίωσης ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗΣ ΡΕΦΛΕΞΟΛΟΓΙΑΣ QTL by ACTA (Τεχνοβλαστός του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης) σε επίπεδο EXPERT!

Διαδικτυακό Εντατικό Μηνιαίο Τμήμα
Τα μαθήματα γίνονται ένα καθορισμένο Σαββατοκύριακο τον μήνα. (16:15-21:15)
Έναρξη τμήματος: Σάββατο 22-Κυριακή 23 Ιανουαρίου 2022
Διάρκεια εκπαίδευσης: 6 Σεμινάρια (σαββατοκύριακα) 22-23/1, 19-20/2, 19-20/3, 16-17/4, 14-15/5, 18-19/6.
Εγγραφή: 100 ευρώ
Κόστος εκπαίδευσης: 160 ευρώ (πλέον ΦΠΑ) το μήνα.
Συνολικό κόστος εκπαίδευσης: 960 ευρώ (πλέον ΦΠΑ)

Πατήστε ΚΡΑΤΗΣΗ (πράσινο κουμπί) για να κλείσετε θέση. Για διευκρινίσεις ή για άλλη πληροφορία, παρακαλώ, συμπληρώστε την φόρμα στο κάτω μέρος της σελίδας και θα επικοινωνήσουμε μαζί σας σύντομα.

Εισηγητής
Κράτηση - Προεγγραφή
100.00 
Διαδικτυακό μάθημα

Φόρμα επικοινωνίας


  Event Details
  Κράτηση - Προεγγραφή

  100.00 

  ΣΕ ΕΞΕΛΙΞΗ

  ΠΡΟΣΕΧΩΣ