Εκπαίδευση στο Χαβανέζικο Μασάζ (Lomi Lomi Nui) – ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

Εκπαίδευση στο Χαβανέζικο Μασάζ (Lomi Lomi Nui) – ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

Early entry προσφορά -15% για εγγραφές έως 15/01/2024

Με την ολοκλήρωση του σεμιναρίου, έχετε τη δυνατότητα εγγραφής στην ιστοσελίδα προβολής εναλλακτικών θεραπευτών Olistikoi.gr με έκπτωση 50% στην ετήσια συνδρομή. Δείτε ΕΔΩ

To Lomi Lomi Nui Massage (χαβανέζικο μασάζ),  είναι μια αρχαία μέθοδος μασάζ. Προέρχεται από τα νησιά της Χαβάης και μεταδόθηκε από γενιά σε γενιά από Σαμάνους θεραπευτές (Kahunas) σε όσους είχαν ταλέντο και πειθαρχία στην θεραπευτική τέχνη του μασάζ. Συχνά αναφέρεται ως μασάζ “Loving Hands” επειδή πιστεύεται ότι είναι μια βαθιά περιποιητική μορφή θεραπείας.

Οι επαγγελματίες Lomi Lomi χρησιμοποιούν τα χέρια, τους πήχεις και τους αγκώνες τους για να εφαρμόσουν μακριές, ρέουσες κινήσεις,  για να προωθήσουν τη χαλάρωση, να απελευθερώσουν την ένταση και να αποκαταστήσουν την ισορροπία στο σώμα και να δημιουργήσουν μια αίσθηση αρμονίας και σύνδεσης μεταξύ του μυαλού, του σώματος και του πνεύματος.

Μερικά από τα οφέλη του είναι :

 1. Χαλάρωση: Οι μεγάλες, ρέουσες κινήσεις και οι ρυθμικές κινήσεις του μασάζ Lomi Lomi βοηθούν στην πρόκληση βαθιάς χαλάρωσης, μειώνοντας το στρες και το άγχος.
 2. Ανακούφιση από τον πόνο: Βοηθά στην ανακούφιση της μυϊκής έντασης, της δυσκαμψίας και του πόνου. Μπορεί επίσης να βελτιώσει την κυκλοφορία, η οποία μπορεί να βοηθήσει στην επούλωση των τραυματισμών.
 3. Βελτιωμένη ευελιξία και εύρος κίνησης: Το μασάζ Lomi Lomi ενσωματώνει διατάσεις και περιστροφές στις αρθρώσεις, οι οποίες μπορούν να βοηθήσουν στην αύξηση της ευελιξίας και στη βελτίωση του εύρους κίνησης στο σώμα.
 4. Αποτοξίνωση: Οι τεχνικές μασάζ που χρησιμοποιούνται στο Lomi Lomi μπορούν να τονώσουν το λεμφικό σύστημα, βοηθώντας στην απομάκρυνση των τοξινών από το σώμα.
 5. Ενισχυμένη ροή ενέργειας: Η Lomi Lomi βασίζεται στην πεποίθηση ότι όταν η ενέργεια είναι μπλοκαρισμένη ή στάσιμη, μπορεί να οδηγήσει σε σωματικές και συναισθηματικές ανισορροπίες. Το μασάζ στοχεύει στην αποκατάσταση της ροής της ενέργειας, προάγοντας τη συνολική ευεξία.
 6. Συναισθηματική θεραπεία: Η Lomi Lomi είναι γνωστή για την ικανότητά της να παρέχει συναισθηματική θεραπεία και απελευθέρωση. Το άγγιγμα και η πρόθεση πίσω από το μασάζ μπορούν να βοηθήσουν στην απελευθέρωση συναισθηματικών μπλοκαρισμάτων και να προωθήσουν μια αίσθηση εσωτερικής γαλήνης.
Γιατί σε εμάς:

Γιατί η σχολή μας είναι πιστοποιημένη από δύο φορείς εκπαίδευσης σε Ελλάδα και εξωτερικό:

ACTA (τεχνοβλαστός του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης) σύμφωνα με το πρότυπο QUALITY TRAING LABEL

IPHM (Internaional Practitioners of Holistic Medicine) Διεθνές Συμβούλιο Διαπίστευσης Εναλλακτικών Θεραπευτών

Τί χρειάζεται να φέρω

Οι συμμετέχοντες θα πρέπει να έχουν μαζί τους 2 μεγάλες πετσέτες (μπάνιου) και παντόφλες. Επιπλέον συνιστάται να έχουν μαζί τους στενό αθλητικό σόρτς-μποξεράκι, πάντα εφόσον θελήσουν να συμμετέχουν και οι ίδιοι ως δέκτες, στην πρακτική άσκηση, που αποτελεί το μεγαλύτερο μέρος του σεμιναρίου.

Σε ποιούς απευθύνεται το σεμινάριο

Δεν απαιτείται καμία προηγούμενη γνώση ή εμπειρία σε τεχνικές μασάζ. Οι θεραπευτές που ήδη γνωρίζουν άλλα είδη μάλαξης, μπορούν να εμπλουτίσουν τις συνεδρίες τους, ενσωματώνοντας νέες τεχνικές.

Διάρκεια Σεμιναρίου: 5 διδακτικές ώρες

Ημερομηνία και Ώρα: 30/03/2024, 10:00πμ-15:00μμ

Συνολικό Κόστος: 120 πλέον ΦΠΑ (100€ πλέον ΦΠΑ  για εγγραφές έως 15 Ιανουαρίου)

Πιστοποιητικό Παρακολούθησης “Lomi Lomi Lui Massage (Χαβανέζικο Μασάζ)” από τη σχολή Olistiki.gr

*Φορείς πιστοποίησης:

𝘼𝘾𝙏𝘼 (τεχνοβλαστός του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης) σύμφωνα με το πρότυπο 𝙌𝙪𝙖𝙡𝙞𝙩𝙮 𝙏𝙧𝙖𝙞𝙣𝙞𝙣𝙜 𝙇𝙖𝙗𝙚𝙡

𝙄𝙋𝙃𝙈 (𝙄𝙣𝙩𝙚𝙧𝙣𝙖𝙩𝙞𝙤𝙣𝙖𝙡 𝙋𝙧𝙖𝙘𝙩𝙞𝙩𝙞𝙤𝙣𝙚𝙧𝙨 𝙤𝙛 𝙃𝙤𝙡𝙞𝙨𝙩𝙞𝙘 𝙈𝙚𝙙𝙞𝙘𝙞𝙣𝙚) Διεθνές Συμβούλιο Διαπίστευσης Εναλλακτικών Θεραπευτών

Κράτηση - Προεγγραφή
20.00 
Χάρτης
Φόρμα επικοινωνίας


  Event Details
  Κράτηση - Προεγγραφή

  20.00 

  ΣΕ ΕΞΕΛΙΞΗ

  Χάρτης
  ΠΡΟΣΕΧΩΣ