Εκπαίδευση στο Φένκ Σούι (Feng Shui)

Εκπαίδευση στο Φένκ Σούι (Feng Shui)

50.00 

Το Φενγκ σούι είναι μία πανάρχαια φιλοσοφία που στοχεύει στην κατάκτηση της εσωτερικής μας ευτυχίας, ισορροπίας και αρμονίας. Οι αρχαίοι Κινέζοι που ήταν και οι πρώτοι δάσκαλοί του φενγκ σούι πίστευαν ότι ο κόσμος και όλα όσα περιέχονται σ’ αυτόν συνδέονται με τη ροή της οικουμενικής ενέργειας. Το Φενγκ σημαίνει Άνεμος και αντιπροσωπεύει το Γιανγκ ενώ το Σουι σημαίνει Νερό και αντιπροσωπεύει το Γιν. Ακόμη και σήμερα οι επιστήμονες συμφωνούν ότι κάθε κομμάτι του σύμπαντος συνδέεται με τα υπόλοιπα μέσω μιας ενέργειας η οποία στο φενγκ σούι ονομάζεται Τσι. Επί αιώνες οι ανατολικοί πολιτισμοί χρησιμοποιούσαν αυτή την πολύπλοκη τέχνη για να δημιουργήσουν Αρμονία και ισορροπία. Πίστευαν μάλιστα ότι η μακροβιότητα και η ευτυχία ήταν άμεσα συνδεδεμένες με την αύξηση της ροής του τσι, κατά τη διάρκεια της σεξουαλικής πράξης. Πέρα όμως από τα θετικά αποτελέσματα που έχει το φενγκ σούι στη ζωή μας είναι μία τέχνη αρκετά περίπλοκη. Χρειάζεται μελέτη και πρακτική εξάσκηση για να γίνει κανείς λειτουργός του. Το σεμινάριο αυτό θα μας εισάγει στις βασικές αρχές της φιλοσοφίας του Feng Shui οι οποίες θα μας βοηθήσουν να δώσουμε μία νέα ώθηση στη συναισθηματική, σεξουαλική και επαγγελματική μας ζωή. Αν το φενγκ σούι είναι ταξίδι προς την ευτυχία, το σεμινάριο αυτό μπορεί να γίνει ο πιο ευχάριστος και χρήσιμος συνταξιδιώτης. Μας δείχνει το δρόμο προς την εσωτερική αρμονία, τη συναισθηματική και επαγγελματική ισορροπία. Θα μάθουμε τρόπους, πώς να κινήσουμε το τσι για να φτάσουμε όσο το δυνατόν πιο κοντά στην ευτυχία.

Θα διδαχτούν:
1. Βασικές αρχές του φενγκ σούι.
2. Το στοιχείο ΠΑΚΟΥΑ και πώς το χρησιμοποιούμε.
3. Προετοιμασία του χώρου.
4. Διαμόρφωση και θεραπείες του χώρου.
5. Ο ερωτικός σας πίνακας.
6. Πόσο σημαντικός είναι ο έρωτας στη ζωή σας; Βρείτε ποιος σύντροφος σας ταιριάζει.
7. Σεξουαλική αρμονία.
8. Αρμονική σχέση και συμβίωση.
9. Επαγγελματική αρμονία.
10. Πως θα βελτιώσετε την επαγγελματική και ερωτική σας ζωή.

Σε ποιούς απευθύνεται η εκπαίδευση

Η εκπαίδευση απευθύνεται πρωτίστως σε ειδικούς χώρων, αρχιτέκτονες, διακοσμητές κλπ όπως επίσης και σε ειδικούς που ασχολούνται με συμβουλευτικά επαγγέλματα όπως ψυχολόγους, life coachers κλπ. Όμως δεν απαιτείται καμία προηγούμενη γνώση ή εμπειρία. Μπορούν λοιπόν να το παρακολουθήσουν και όσοι θα ήθελαν να βάλουν αυτή τη τέχνη στη ζωή τους για καλύτερα αποτελέσματα σε όλους τους τομείς.

Δίδονται έντυπες σημειώσεις και με την ολοκλήρωση των σπουδών παρέχεται Πιστοποιητικό Ειδικού στο Φενκ Σούι.

Μηνιαίο Τμήμα / διάρκεια 9 μήνες

Τα μαθήματα γίνονται ένα καθορισμένο Σαββατοκύριακο τον μήνα.
Έναρξη τμήματος:
Προεγγραφή-κράτηση: ευρώ
Κόστος: ευρώ (πλέον ΦΠΑ) το μήνα. Συνολικό κόστος: ευρώ (πλέον ΦΠΑ)

Πατήστε ΚΡΑΤΗΣΗ (πράσινο κουμπί) για να κλείσετε θέση. Για διευκρινίσεις ή για άλλη πληροφορία, παρακαλώ, συμπληρώστε την φόρμα στο κάτω μέρος της σελίδας και θα επικοινωνήσουμε μαζί σας σύντομα.

Εισηγητής
Σύμβουλος Εναλλακτικών-Ψυχικών ερευνών
Κράτηση - Προεγγραφή
50.00 
Χάρτης
Φόρμα επικοινωνίας


  Event Details
  Κράτηση - Προεγγραφή

  50.00 

  ΣΕ ΕΞΕΛΙΞΗ

  Χάρτης
  ΠΡΟΣΕΧΩΣ