Εκπαίδευση στις Τεχνικές Εναλλακτικής Αισθητικής (ρεζουβάνς, βεντούζες, βελονισμός, gua sha, τανάκα, προσωπορεφλεξολογία, shiatsu)- ΑΘΗΝΑ

Εκπαίδευση στις Τεχνικές Εναλλακτικής Αισθητικής (ρεζουβάνς, βεντούζες, βελονισμός, gua sha, τανάκα, προσωπορεφλεξολογία, shiatsu)- ΑΘΗΝΑ

Με την ολοκλήρωση του σεμιναρίου, έχετε τη δυνατότητα εγγραφής στην ιστοσελίδα προβολής εναλλακτικών θεραπευτών Olistikoi.gr με έκπτωση 50% στην ετήσια συνδρομή. Δείτε ΕΔΩ

Οι τεχνικές εναλλακτικής αισθητικής προσφέρουν έναν φυσικό τρόπο φροντίδας του προσώπου και του σώματος με ολιστική προσέγγιση. Με επιρροές από την Ανατολή και την Κινέζικη φιλοσοφία, οι θεραπείες αυτές βασίζονται στη χρήση των χεριών, φυτικών καλλυντικών και φυσικών εργαλείων. Η εναλλακτική αισθητική έχει γίνει η απόλυτη τάση τα τελευταία χρόνια και αποτελεί αγαπημένη επιλογή πολλών διασημοτήτων. Όλο και περισσότεροι άνθρωποι στρέφονται προς τις φυσικές λύσεις ομορφιάς και βελτίωσης της υγείας. Στο αυτόν τον κύκλο σεμιναρίων  θα διδαχθείτε φυσικές  τεχνικές αναδόμησης του προσώπου,  με θεαματικά αποτελέσματα στην αντιμετώπιση ρυτίδων και λάμψης της επιδερμίδας,  ώστε να μπορεί να επιτευχθεί ένα αποτέλεσμα φυσικού face lifting.

 

Περιγραφή και Οφέλη των Τεχνικών

Γκουά Σα Το Γκουά Σα είναι μια λαϊκή θεραπεία της Παραδοσιακής Κινέζικης Ιατρικής. Χρησιμοποιείται για την αποβολή τοξινών, την ανακούφιση μυοσκελετικών προβλημάτων, την ανανέωση και αναζωογόνηση του συνδετικού ιστού στις εξωτερικές στοιβάδες της επιδερμίδας του προσώπου και τη δημιουργία νέων τριχοειδών αγγείων.

Μασάζ Προσώπου με Βεντούζες Το μασάζ προσώπου με βεντούζες προσφέρει ένα άμεσο φυσικό λίφτινγκ. Ενεργοποιεί το κολλαγόνο και την ελαστίνη, βελτιώνοντας θεαματικά την υφή του δέρματος. Βοηθά στη λεμφική αποσυμφόρηση, μειώνοντας τα πρηξίματα και τις σακούλες κάτω από τα μάτια. Είναι ανώδυνο και δεν αφήνει σημάδια. Απαλύνει τις ρυτίδες και προλαμβάνει τα σημάδια της γήρανσης.

Τανάκα Το Τανάκα είναι μια γιαπωνέζικη τεχνική μάλαξης προσώπου με πολλαπλά οφέλη. Διεγείρει το λεμφικό σύστημα, μειώνει μαύρους κύκλους και σακούλες. Χαλαρώνει τους μασητήρες, το τρίδυμο και το προσωπικό νεύρο, ανακουφίζοντας από πονοκέφαλο και ημικρανίες. Απαλύνει τις ρυτίδες, βελτιώνει το περίγραμμα του προσώπου, εκγυμνάζει και τονώνει φυσικά όλους τους μύες του προσώπου, ενεργοποιεί το χόριο, αυξάνει το κολλαγόνο, μειώνει το άγχος και προσφέρει αίσθημα ηρεμίας και γαλήνης.

Προσωπορεφλεξολογία. Η ρεφλεξολογία προσώπου είναι μια τεχνική πιέσεων σε κομβικά σημεία του προσώπου, όπου
καθρεφτίζεται όλος ο ανθρώπινος οργανισμός. Στόχος είναι η ανακούφιση των εντάσεων και του
πόνου σε όποιο σημείο του σώματος κι αν εμφανίζονται, με έμφαση την περιοχή του κεφαλιού. Η Προσωπορεφλεξολογία έχει ποικίλα οφέλη για τον ανθρώπινο οργανισμό και ενδείκνυται για Αισθητική Ρεφλεξολογική Προσέγγιση (Ανανέωση Προσώπου & Αντιγήρανση)

Τεχνικές Βελονισμού Οι τεχνικές βελονισμού χρησιμοποιούνται εδώ και αιώνες από την Κινέζικη ιατρική για τη διατήρηση της ομορφιάς. Στον αισθητικό βελονισμό εφαρμόζεται μια μη χειρουργική μέθοδος για τη μείωση των σημαδιών της γήρανσης. Ο αισθητικός βελονισμός μπορεί να ενισχύσει την παραγωγή κολλαγόνου μέσω μικροτραυματισμού στο δέρμα, να αυξήσει τη ροή του αίματος και να διεγείρει τις ανοσολογικές αποκρίσεις που μειώνουν τη φλεγμονή. Προσδίδει άμεσα αποτελέσματα που διαρκούν με την πάροδο του χρόνου, ενώ στερείται των παρενεργειών και αντενδείξεων που συχνά σχετίζονται με πολλές από τις κοινές συμβατικές αισθητικές εφαρμογές.

Rejuvance (Ρεζουβάνς) Κάθε σκέψη ή συναίσθημα επηρεάζει τους μύες, τη δραστηριότητα του εγκεφάλου και το νευρικό σύστημα. Το άγχος, ο θυμός, ο πόνος, η ανησυχία, ο φόβος και η στενοχώρια μπορούν να αφήσουν μόνιμα σημάδια στο πρόσωπο και να δημιουργήσουν γραμμές και ρυτίδες. Το Rejuvance είναι μια επαναστατική φυσική τεχνική αναδόμησης του προσώπου. Πρόκειται για μια μέθοδο φυσικού lifting που μπορεί να εφαρμοστεί σε γυναίκες και άντρες ανεξαρτήτου ηλικίας. Δεν χρησιμοποιούνται κρέμες ή μηχανήματα· όλες οι κινήσεις γίνονται με τις άκρες των δακτύλων.

Με πιέσεις των δακτύλων επιδρούμε στο συνδετικό και τον μυϊκό ιστό της επιδερμίδας με θεαματικά αποτελέσματα στην αντιμετώπιση ρυτίδων και λάμψης. Το πρόσωπο γίνεται πιο εκφραστικό και ήρεμο, η επιδερμίδα λεία και τονωμένη. Επιφέρει επίσης ανακούφιση από πονοκεφάλους, βαθιά χαλάρωση και ηρεμία.

Shiatsu Προσώπου (Σιάτσου) Το Σιάτσου προσώπου είναι μια ειδική εφαρμογή της παραδοσιακής ιαπωνικής τεχνικής σιάτσου, που επικεντρώνεται στο πρόσωπο με αποτέλεσμα τη βελτίωση της εμφάνισης και της υγείας του δέρματος, προσφέροντας παράλληλα ψυχική και σωματική ευεξία . Όπως και το κλασικό σιάτσου, έτσι και το σιάτσου προσώπου χρησιμοποιεί την εφαρμογή πίεσης σε συγκεκριμένα σημεία για να βελτιώσει την κυκλοφορία της ενέργειας (qi) και να προάγει τη χαλάρωση και την ευεξία. Βοηθάει στην αναζωογόνηση του δέρματος, βελτιώνοντας τη ροή του αίματος και της λέμφου, κάτι που μπορεί να οδηγήσει σε πιο λαμπερό και υγιές δέρμα. Η πίεση και οι κινήσεις που εφαρμόζονται μπορούν να βοηθήσουν στη μείωση των λεπτών γραμμών και ρυτίδων, καθώς και στη βελτίωση της ελαστικότητας του δέρματος. Το σιάτσου προσώπου προσφέρει βαθιά χαλάρωση, μειώνοντας το άγχος και την ένταση. Επίσης, μπορεί να τονώσει τους μύες του προσώπου, κάνοντάς τους πιο σφριγηλούς.

Γιατί σε εμάς:

Γιατί η σχολή μας είναι πιστοποιημένη από δύο φορείς εκπαίδευσης σε Ελλάδα και Εξωτερικό:

 • 𝘼𝘾𝙏𝘼 (τεχνοβλαστός του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης) σύμφωνα με το πρότυπο 𝙌𝙪𝙖𝙡𝙞𝙩𝙮 𝙏𝙧𝙖𝙞𝙣𝙞𝙣𝙜 𝙇𝙖𝙗𝙚𝙡
 • 𝙄𝙋𝙃𝙈 (𝙄𝙣𝙩𝙚𝙧𝙣𝙖𝙩𝙞𝙤𝙣𝙖𝙡 𝙋𝙧𝙖𝙘𝙩𝙞𝙩𝙞𝙤𝙣𝙚𝙧𝙨 𝙤𝙛 𝙃𝙤𝙡𝙞𝙨𝙩𝙞𝙘 𝙈𝙚𝙙𝙞𝙘𝙞𝙣𝙚) Διεθνές Συμβούλιο Διαπίστευσης Εναλλακτικών Θεραπευτών

Ύλη Σεμιναρίου

 • Ανατομία του προσώπου και των μυών
 • Οι συνεδρίες όλων των τεχνικών βήμα προς βήμα
 • Οι μεσημβρινοί και η λειτουργία τους
 • Τεχνικές μείωσης ρυτίδων
 • Τεχνικές σύσφιξης μυών

Σε ποιους απευθύνεται

Απευθύνεται σε όλους, είτε έχουν γνώση αισθητικής είτε όχι. Το τμήμα είναι ολιγομελές έτσι ώστε η τεχνική να παρουσιαστεί με κάθε λεπτομέρεια στους συμμετέχοντες.

7μηνο τμήμα Τεχνικές Εναλλακτικής Αισθητικής:

Τα μαθήματα γίνονται ένα καθορισμένο Σαββατοκύριακο τον μήνα. (10:00-15:00)
Έναρξη τμήματος: Σάββατο 5  & Κυριακή 6 Οκτωβρίου 2024
Διάρκεια εκπαίδευσης: 7 μήνες, 70 διδακτικές ώρες, 05-06/10, 02-03/11, 07-08/12, 11-12/01, 08-09/02, 08-09/03, 05-06/04,

Εγγραφή: 100€
Κόστος εκπαίδευσης: 160€/το μήνα πλέον Φ.ΠΑ. (συνολικό κόστος εκπαίδευσης  1.120€ πλέον ΦΠΑ)

!!ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΕΝΕΣ ΘΕΣΕΙΣ, ΚΑΝΕ ΤΗΝ ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΟΥ ΣΗΜΕΡΑ!!

 

ΔΙΠΛΩΜΑ ¨Τεχνικές Εναλλακτικής Αισθητικής¨ από τη σχολή Olistiki.gr

*Φορείς πιστοποίησης:

𝘼𝘾𝙏𝘼 (τεχνοβλαστός του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης) σύμφωνα με το πρότυπο 𝙌𝙪𝙖𝙡𝙞𝙩𝙮 𝙏𝙧𝙖𝙞𝙣𝙞𝙣𝙜 𝙇𝙖𝙗𝙚𝙡

𝙄𝙋𝙃𝙈 (𝙄𝙣𝙩𝙚𝙧𝙣𝙖𝙩𝙞𝙤𝙣𝙖𝙡 𝙋𝙧𝙖𝙘𝙩𝙞𝙩𝙞𝙤𝙣𝙚𝙧𝙨 𝙤𝙛 𝙃𝙤𝙡𝙞𝙨𝙩𝙞𝙘 𝙈𝙚𝙙𝙞𝙘𝙞𝙣𝙚) Διεθνές Συμβούλιο Διαπίστευσης Εναλλακτικών Θεραπευτών

20.00 
Εισηγητής
Κράτηση - Προεγγραφή
100.00 
Χάρτης
Φόρμα επικοινωνίας


  Event Details
  • Ημέρες
   Ώρες
   Λεπτά
   Δευτερόλεπτα
  • Διάρκεια Εκπαίδευσης
   7 μήνες, 70 διδακτικές ώρες, 05-06/10, 02-03/11, 07-08/12, 11-12/01, 08-09/02, 08-09/03, 05-06/04,
  • Προεγγραφή - Κράτηση
   20 € (αφαιρείται)
  • Κόστος Σεμιναρίου
   160€ + Φ.Π.Α.
  • Ημερομηνία / Ώρα
   5-6 Οκτωβρίου 2024 10:00-15:00
  • Αίθουσα
  • Τηλέφωνο
   211 4188870
  • Email
   info@olistiki.gr
  • Διαθέσιμες Θέσεις
   Θέσεις
  Κράτηση - Προεγγραφή

  100.00 

  ΣΕ ΕΞΕΛΙΞΗ

  Χάρτης
  ΠΡΟΣΕΧΩΣ
  12/10/2024
  10:00 πμ
  Προσφορά Early Entry €