Σεμινάριο Βεντούζες Προσώπου (Facial Cupping Therapy) – ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

Σεμινάριο Βεντούζες Προσώπου (Facial Cupping Therapy) – ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

Οι βεντούζες αποτελούν ένα πολύ αποτελεσματικό εργαλείο και στην αισθητική του προσώπου.

Το μασάζ προσώπου με βεντούζες (Facial Cupping Therapy) αποτελεί μία θεραπεία ομορφιάς, αντιγήρανσης, αναζωογόνησης και ανόρθωσης με εκπληκτικά αποτελέσματα!!! Εφαρμόζεται σε πρόσωπο και λαιμό και αποτελεί πλέον επιλογή πολλών διάσημων. Προσφέρει άμεσα το αποτέλεσμα ενός φυσικού λίφτινγκ ανώδυνα και χωρίς σημάδια.

Αποτελέσματα αναρρόφησης

Η ελαφριά αναρρόφηση που γίνεται στο δέρμα από τις βεντούζες κατά τη διάρκεια της θεραπείας :

 • βελτιώνει την κυκλοφορία του αίματος με αποτέλεσμα την καλύτερη απορρόφηση των κοσμητικών προϊόντων και των θρεπτικών συστατικών τους, δίνοντάς μας άμεσα αποτελέσματα.

 • Ενεργοποιεί την παραγωγή κολλαγόνου και ελαστίνης στο δέρμα, με αποτέλεσμα οι λεπτές γραμμές να εξαφανίζονται και οι ρυτίδες να απαλύνονται αποτελεσματικά

 • Αποτοξινώνει το δέρμα και μέσω της λεμφικής παροχέτευσης που ενεργοποιείται απομακρύνονται το πρήξιμο του προσώπου και τα οιδήματα κάτω από τα μάτια

Τί περιλαμβάνει το σεμινάριο

Στο σεμινάριο θα δούμε δύο διαφορετικές τεχνικές εφαρμογής των βεντουζών για το πρόσωπο. Η μια τεχνική αφορά την απομάκρυνση της λέμφου, ώστε το πρόσωπο να δείχνει πιο λαμπερό, και η δεύτερη τεχνική αφορά την αντιγήρανση προσώπου ώστε να μειωθούν οι λεπτές γραμμές και να επαναφέρουμε την νεότητα στο πρόσωπο.

Σε ποιους απευθύνεται

Σε επαγγελματίες αισθητικούς και σε όποιον θέλει να μάθει μια από τις πιο παλιές και αποτελεσματικές φυσικές μεθόδους αντιγήρανσης για το πρόσωπο. Δεν χρειάζεται καμία προηγούμενη εμπειρία η γνώση.

Τι χρειάζεται να φέρω

Ένα σημειωματάριο και μία πετσέτα προσώπου

ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟΥ: 5 ΔΙΔΑΚΤΙΚΕΣ ΩΡΕΣ

ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΕΣ ΚΑΙ ΩΡΕΣ: 29 ΜΑΙΟΥ 2022, 16:00-21:00μμ.

ΣΥΝΟΛΙΚΟ ΚΟΣΤΟΣ: 120 ΕΥΡΩ (ΠΛΕΟΝ ΦΠΑ)

ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΤΙΚΟ “ΕΞΕΙΔΙΚΕΥΜΕΝΗΣ ΕΠΙΜΟΡΦΩΣΗΣ ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΩΝ ΣΠΟΥΔΩΝ” ΑΠΟ ΤΗ ΣΧΟΛΗ OLISTIKI E.E. 

Η ΣΧΟΛΗ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΜΕΝΗ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΟ ΠΡΟΤΥΠΟ “QUALITY TRAINING LABEL” ΤΗΣ ACTA (ΤΕΧΝΟΒΛΑΣΤΟΣ ΤΟΥ ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΕΙΟΥ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ).

20.00 
Βασιλική Πισσά – Διεθνής Καθoδηγήτρια Face Yoga
Face Yoga Expert

Ονομάζομαι Βασιλική Πισσά,

Έχω διδαχτεί Face Yoga από πολλούς δασκάλους, αλλά ο μέντοράς μου είναι ο Koko Hayashi, ο διάσημος εκπαιδευτής γιόγκα προσώπου, συμπεριλαμβανομένης της Kim Kardashian. Διδάσκω ιδιωτικές και ομαδικές συνεδρίες.

Η Face Yoga είναι το πάθος μου. Μου αρέσει να αλλάζω πρόσωπα. Στα μαθήματά μου θα μάθετε πώς να ανακτήσετε τη νεανική σας εμφάνιση!! Ελπίζω να σας δω όλους στην τάξη μου!!!

20.00 
Κράτηση - Προεγγραφή
20.00 
Χάρτης
Φόρμα επικοινωνίας


  Event Details
  Κράτηση - Προεγγραφή

  20.00 

  ΣΕ ΕΞΕΛΙΞΗ

  Χάρτης
  ΠΡΟΣΕΧΩΣ