Τι είναι το μασάζ προσώπου Tanaka;

TANAKA

Για πολλούς ανθρώπους, η διατήρηση της ομορφιάς και λαμπερής επιδερμίδας είναι ένα σημαντικό μέρος της ζωής τους. Μερικές φορές, όταν ξυπνάμε και κοιταζόμαστε στον καθρέφτη βλέπουμε ένα πρησμένο πρόσωπο, λεπτές γραμμές, μαύρους κύκλους ή ακόμα και ρυτίδες που δεν υπήρχαν πριν. Σε κανέναν δεν αρέσει να βλέπει τις επιπτώσεις της γήρανσης. Καθώς μεγαλώνουμε, το δέρμα μας δείχνει πιο κουρασμένο και χρειάζεται περισσότερη  φροντίδα.

Στο εμπόριο υπάρχουν πολλές κρέμες και οροί που υπόσχονται φανταστικά αποτελέσματα. Αλλά η χρήση κρεμών από μόνη της δεν θα κάνει πάντα το πρόσωπό σας να φαίνεται νεανικό και λαμπερό όσο θέλετε. Πώς μπορούμε πραγματικά να καταπολεμήσουμε τα σημάδια της γήρανσης; Η απάντηση είναι με το Tanaka Facial Massage.

Η τεχνική μασάζ προσώπου Tanaka προέρχεται από την Ιαπωνία. Δημιουργήθηκε από τη διάσημη beauty expert Yokuko Tanaka για να βοηθήσει στην ανύψωση του προσώπου, στην ανάπλαση του δέρματος. Το μασάζ προσώπου Tanaka είναι πολύ δημοφιλές επειδή έχει πολλά οφέλη που θα σας βοηθήσουν να νιώσετε ανανεωμένοι και αναζωογονημένοι.

Το μασάζ Tanaka διεισδύει στο δέρμα και βελτιώνει τη συνολική του εμφάνιση μέσω των λεμφαδένων. Οι λεμφαδένες είναι ένα σημαντικό μέρος του δέρματός μας και αν δεν τους φροντίσουμε σωστά, τότε το δέρμα σας μπορεί να υποφέρει από πρήξιμο και να χαλαρώσει.  Αγγίζοντας ορισμένα σημεία πίεσης και βασικά μέρη του προσώπου σας, απομακρύνετε τις τοξίνες και τις συσσωρεύσεις λίπους προς τον λεμφαδένα.   Διεγείροντας τους λεμφαδένες στο δέρμα σας επιταχύνετε τη διαδικασία απομάκρυνσης τοξινών και υγρών και αυτό έχει ως αποτέλεσμα μια νεότερη, ανανεωμένη εμφάνιση.

Με το μασάζ προσώπου Tanaka μπορείτε επίσης να μειώσετε την ένταση και το στρες στο δέρμα σας. Θα σας βοηθήσει να ηρεμήσετε, να χαλαρώσετε μετά από μια κουραστική εβδομάδα και μπορεί να εξαλείψει τυχόν πόνο ή πονοκεφάλους.

Το μασάζ προσώπου Tanaka  μπορεί επίσης να μειώσει τις ρυτίδες, προωθώντας το κολλαγόνο στο δέρμα σας. Κάνοντας μασάζ στο πρόσωπό σας διεγείρετε την παραγωγή υγιούς κολλαγόνου που μπορεί να μειώσει τις γραμμές και τις ρυτίδες φυσικά.

Χαλαρώνει τους μύες του προσώπου και βελτιώνει την κυκλοφορία του αίματος στο πρόσωπό σας. Αυτό έχει σαν αποτέλεσμα να μειώσει το πρήξιμο και το χλωμό χρώμα και να δώσει μια λαμπερή και νεανική λάμψη.

Περισσότερα για το μασάζ προσώπου Tanaka θα μάθουμε στο σεμινάριο που διοργανώνει η σχολή μας . Πληροφορίες μπορείτε να δείτε  ΕΔΩ

Κοινοποίηση σε
ΠΡΟΣΕΧΩΣ