Ποιοι είμαστε

Λίγα λόγια για εμάς

Μια επιχείρηση για να είναι επιτυχημένη χρειάζεται να αποτελείται από ανθρώπους με ικανότητες και αγάπη για τη δουλειά τους. Αυτός είναι ο ορισμός για τους ανθρώπους που απαρτίζουν την Olistiki.gr και την Reflexologia.gr. Ο επικεφαλής και ιδρυτής, ο κ. Χρήστος Θεοδοσιάδης, επιλέγει τους καλύτερους συνεργάτες και εισηγητές σεμιναρίων, ώστε να παρέχει υψίστου ποιότητας εκπαιδευτικές υπηρεσίες σε όλους εσάς.

Σας ευχαριστούμε!

Ρεφλεξολόγος - Εκπαιδευτής ρεφλεξολογίας

 

Γεννήθηκε στην Θεσσαλονίκη το 1969 και τελείωσε τις σπουδές του στον Ευκλείδη με ειδικότητα Στελέχους Αγροτοβιομηχανικών Συνεταιρισμών. Η ενασχόληση του με την γυμναστική τον οδήγησε στα ΤΕΙ στο Τμήμα Διατροφής. Στην επαγγελματική του καριέρα ασχολήθηκε στον τομέα της Κλωστουφαντουργίας από το 1990 εώς  το 2000 και στον τομέα της Διεύθυνσης Πωλήσεων σε εταιρία οπτικοακουστικών μέσων από το 2000 εώς το 2008. Παράλληλα δραστηριοποιήθηκε στον επιχειρηματικό τομέα δημιουργώντας και αναπτύσσοντας 3 επιχειρήσεις στο χώρο του διαδικτυακού εμπορίου.

Βιώνοντας προσωπικές μυοσκελετικές παθήσεις οδηγήθηκε σε έρευνες ίασης και εναλλακτικών θεραπειών κατασταλάζοντας στην ρεφλεξολογία.
Έκτοτε είναι επαγγελματίας ρεφλεξολόγος και ο υπεύθυνος της ιστοσελίδας www.reflexologia.gr. Σπούδασε ρεφλεξολογία στη Θεσσαλονίκη και την Αθήνα.

Επίσης είναι πτυχιούχος στην Παραδοσιακή Κινέζικη Ιατρική, Ηλεκτροβελονισμό, Sujok, Βοτανολογία, Βεντουζοθεραπεία, Guasha, Μοξοθεραπεία κ.α. Εισηγείται σεμινάρια-εκπαίδευσης στην ρεφλεξολογία σε σχολές της Ελλάδας και σε Κέντρα δια βίου μάθησης. Διατηρεί Σχολή Ρεφλεξολογίας και Εναλλακτικών Θεραπειών στην Αθήνα και τη Θεσσαλονίκη.

Ρεφλεξολόγος - Ειδικός Ολιστικής Προσέγγισης

Η Μαρία Έμμα Σταυρουλάκη, προερχόμενη από το χώρο της μόδας, και έπειτα από επιτυχημένες συγγραφές, διηγήματα, αλλά και κειμενογραφήματα σε free press της Θεσσαλονίκης, έκανε μια συνειδητή μεταστροφή στην εσωστρέφεια και την αναζήτηση της θεϊκής υπόστασης και της ικανότητας αυτοΐασης του ανθρώπου.

Από το 2010 προχώρησε σε πιο ιδιαίτερα μονοπάτια όπως αυτό της Υoga, του Reiki και διαφόρων ειδών Διαλογισμού. Ολοκλήρωσε τις σπουδές της σε τεχνικές όπως EFT, Ηο’οponopono κ.α. και συνέχισε με τη Ρεφλεξολογία, την Παραδοσιακή Κινέζικη Ιατρική, την Ολιστική Βοτανολογία, το Shiatsu και διάφορα είδη μάλαξης. Σπούδασε την τεχνική του Sujok και του Ηλεκτροβελονισμού.

Σήμερα συνεχίζει να καταρτίζεται σε νέες εναλλακτικές μεθόδους, εργάζεται ως εναλλακτική-ολιστική θεραπεύτρια, διδάσκει στη Σχολή Olistiki.gr και εισηγείται αντίστοιχων σεμιναρίων.

Ο Αθανάσιος Λιόκας γεννηθείς το 1980, από νωρίς έδειξε την καλλιτεχνική του φύση. Από τα οχτώ του χρόνια ασχολείται με την μουσική, με πτυχία ανώτερων θεωρητικών.

Σπούδασε και απέκτησε δίπλωμα επαγγελματικής κατάρτισης στην ειδικότητα Ειδικός Εφαρμογών πληροφορικής. Εργάστηκε σε μεγάλες εταιρίες ως τεχνικός υπολογιστών.

Αποτέλεσε Σύμβουλος Υπηρεσιών Πιστοποίησης Β. Ελλάδος και υπεύθυνος τμήματος Μάρκετινγκ και Δημοσίων σχέσεων μεγάλης εταιρείας πιστοποιήσεων, τεχνοβλαστού του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκκης.

Ανέλαβε τη διεύθυνση Κέντρου Δια Βίου Μάθησης, όπου και το 2016 γνώρισε τον κ. Χρήστο Θεοδοσιάδη. Η γνωριμία αυτή συνέβαλε στο να ενταχθεί στο χώρο των εναλλακτικών θεραπειών.

Σπούδασε Ρεφλεξολογία, Παραδοσιακή Κινέζικη Ιατρική, Su jok, Gua Sha, Βεντούζες, Ηλεκτροβονισμό, Ραδιαισθησία-Χρήση εκκρεμούς

ΠΡΟΣΕΧΩΣ