Ποιοι είμαστε

Λίγα λόγια για εμάς

Μια επιχείρηση για να είναι επιτυχημένη χρειάζεται να αποτελείται από ανθρώπους με ικανότητες και αγάπη για τη δουλειά τους. Αυτός είναι ο ορισμός για τους ανθρώπους που απαρτίζουν την Olistiki.gr και την Reflexologia.gr. Ο επικεφαλής και ιδρυτής, ο κ. Χρήστος Θεοδοσιάδης, επιλέγει τους καλύτερους συνεργάτες και εισηγητές σεμιναρίων, ώστε να παρέχει υψίστου ποιότητας εκπαιδευτικές υπηρεσίες σε όλους εσάς.

Η Olistiki.gr ξεκίνησε πριν καιρό ως μία ‘’σχολή σκέψης’’  που αφορά σε όλο το φάσμα των εναλλακτικών μεθόδων και προϊόντων, όπως επίσης και της μετάδοσης όλης αυτής της γνώσης που έχει δοθεί από καιρό σε καιρό, από όλους τους εναλλακτικούς δρόμους της υφηλίου. Οι παράγοντες και συμμετέχοντες σε αυτό το εγχείρημα, είναι άριστοι γνώστες της εναλλακτικής προσέγγισης και πολλά χρόνια ζυμωμένοι με την πρακτική αυτών των μεθόδων. Συνεχώς ανανεώνουν τις γνώσεις τους, τις εμπλουτίζουν και προχωρούν πάντα σε νέα μονοπάτια. Ο κάθε συνεργάτης ξεχωριστά είναι ένα δείγμα ευγενούς συνέχισης της εναλλακτικής αλήθειας και της συνεχούς έρευνας.

Στόχος της Olistiki.gr είναι η μετάδοση αυτής της γνώσης, που παλαιότερα θεωρούνταν απαγορευμένη ή φτωχά παρωχημένη. Σήμερα όλο και περισσότεροι αποδέχονται την εναλλακτική προσέγγιση ως έναν καλά δομημένο και εμπεριστατωμένο πλέον δρόμο, όπου μπορούν να διαβούν όλοι. Το ανοικτό κάλεσμα είναι σήμερα γεγονός και αφορά όλους μας. Η γνώση δε σταματά, η ίδια η αλήθεια δε σταματά και κυρίως προχωρά χωρίς να αμφισβητεί τη δυτική σκέψη, αλλά πλέον συμβιώνει ειρηνικά μαζί της. Σας ευχαριστούμε που είσαστε εδώ μαζί μας!

Ρεφλεξολόγος - Εκπαιδευτής ρεφλεξολογίας

Γεννήθηκε στην Θεσσαλονίκη όπου και ξεκίνησε την επαγγελματική του καριέρα, αρχικά στο χώρο της κλωστοϋφαντουργίας και αργότερα στον τομέα των Πωλήσεων ως Διευθυντής σε μεγάλη εταιρία οπτικοακουστικών μέσων εώς το 2008. Παράλληλα, δραστηριοποιήθηκε στον επιχειρηματικό τομέα δημιουργώντας και αναπτύσσοντας τρείς επιχειρήσεις στο χώρο του διαδικτυακού εμπορίου.
Σπούδασε Ρεφλεξολογία στην Αθήνα και στη Θεσσαλονίκη. Παράλληλα σπούδασε Παραδοσιακή Κινέζικη Ιατρική, Ηλεκτροβελονισμό, Sujok, Βοτανολογία, Βεντουζοθεραπεία, Guasha, Μοξοθεραπεία κ.α.
Ξεκίνησε παράλληλα με τις σπουδές του συνεδρίες αντιμετωπίζοντας πολλές και διαφορετικές περιπτώσεις παθήσεων αποκομίζοντας μεγάλη εμπειρία. Η προσωπική του αυτή ενασχόληση τον οδήγησε στη δημιουργία της σχολής Reflexologia.gr. Εκεί ξεκίνησε να διδάσκει ρεφλεξολογία, βασιζόμενος στη προσωπική του εμπειρία, εισάγοντας ένα πρωτοπόρο σύστημα διδασκαλίας, δίνοντας στους μαθητές ακριβώς αυτά που έπρεπε να γνωρίζουν χωρίς περιττές πληροφορίες. Είναι η πρώτη σχολή που καθιέρωσε το ετήσιο πρόγραμμα σπουδών Ρεφλεξολογίας το οποίο προσπαθούν να αντιγράψουν και άλλες σχολές. Από τη σχολή αυτή αποφοίτησαν πολλοί Ρεφλεξολόγοι οι οποίοι ήδη σήμερα, με τη δική του διαρκή στήριξη και βοήθεια, δραστηριοποιούνται σε δικούς τους χώρους ή δημιουργούν τις δικές τους σχολές.
Επόμενο βήμα, ήταν η ίδρυση της σχολής Εναλλακτικών Σπουδών Olistiki.gr. Στη σχολή αυτή πραγματοποιούνται σεμινάρια και εκπαιδευτικοί κύκλοι σε πάρα πολλές ειδικότητες εναλλακτικών θεραπειών. Η σχολή είναι πιστοποιημένη από την 𝘼𝘾𝙏𝘼 σύμφωνα με το πρότυπο 𝙌𝙪𝙖𝙡𝙞𝙩𝙮 𝙏𝙧𝙖𝙞𝙣𝙞𝙣𝙜 𝙇𝙖𝙗𝙚𝙡, και από το 𝙄𝙋𝙃𝙈 (Διεθνές Συμβούλιο Διαπίστευσης Εναλλακτικών Θεραπευτών). Λειτουργεί σήμερα με χώρους τόσο στη Θεσσαλονίκη όσο και στην Αθήνα.

ΠΡΟΣΕΧΩΣ