Ποιοι είμαστε

Λίγα λόγια για εμάς

Μια επιχείρηση για να είναι επιτυχημένη χρειάζεται να αποτελείται από ανθρώπους με ικανότητες και αγάπη για τη δουλειά τους. Αυτός είναι ο ορισμός για τους ανθρώπους που απαρτίζουν την Olistiki.gr και την Reflexologia.gr. Ο επικεφαλής και ιδρυτής, ο κ. Χρήστος Θεοδοσιάδης, επιλέγει τους καλύτερους συνεργάτες και εισηγητές σεμιναρίων, ώστε να παρέχει υψίστου ποιότητας εκπαιδευτικές υπηρεσίες σε όλους εσάς.

Η Olistiki ξεκίνησε πριν καιρό ως μία ‘’σχολή σκέψης’’ τέτοιας που αφορά σε όλο το φάσμα των εναλλακτικών μεθόδων και προϊόντων, όπως επίσης και της μετάδοσης όλης αυτής της γνώσης που έχει δοθεί από καιρό σε καιρό, από όλους τους εναλλακτικούς δρόμους της υφηλίου. Οι παράγοντες και συμμετέχοντες σε αυτό το εγχείρημα, είναι άριστοι γνώστες της εναλλακτικής προσέγγισης και πολλά χρόνια ζυμωμένοι με την πρακτική αυτών των μεθόδων. Συνεχώς ανανεώνουν τις γνώσεις τους, τις εμπλουτίζουν και προχωρούν πάντα σε νέα μονοπάτια. Ο κάθε συνεργάτης ξεχωριστά είναι ένα δείγμα ευγενούς συνέχισης της εναλλακτικής αλήθειας και της συνεχούς έρευνας.

Στόχος της Olistiki είναι η μετάδοση αυτής της γνώσης, που παλαιότερα θεωρούνταν απαγορευμένη ή φτωχά παρωχημένη. Σήμερα όλο και περισσότεροι αποδέχονται την εναλλακτική προσέγγιση ως έναν καλά δομημένο και εμπεριστατωμένο πλέον δρόμο, όπου μπορούν να διαβούν όλοι. Το ανοικτό κάλεσμα είναι σήμερα γεγονός και αφορά όλους μας. Η γνώση δε σταματά, η ίδια η αλήθεια δε σταματά και κυρίως προχωρά χωρίς να αμφισβητεί τη δυτική σκέψη, αλλά πλέον συμβιώνει ειρηνικά μαζί της. Σας ευχαριστούμε που είσαστε εδώ μαζί μας!

Ρεφλεξολόγος - Εκπαιδευτής ρεφλεξολογίας

 

Γεννήθηκε στην Θεσσαλονίκη το 1969 και τελείωσε τις σπουδές του στον Ευκλείδη με ειδικότητα Στελέχους Αγροτοβιομηχανικών Συνεταιρισμών. Η ενασχόληση του με την γυμναστική τον οδήγησε στα ΤΕΙ στο Τμήμα Διατροφής. Στην επαγγελματική του καριέρα ασχολήθηκε στον τομέα της Κλωστουφαντουργίας από το 1990 εώς  το 2000 και στον τομέα της Διεύθυνσης Πωλήσεων σε εταιρία οπτικοακουστικών μέσων από το 2000 εώς το 2008. Παράλληλα δραστηριοποιήθηκε στον επιχειρηματικό τομέα δημιουργώντας και αναπτύσσοντας 3 επιχειρήσεις στο χώρο του διαδικτυακού εμπορίου.

Βιώνοντας προσωπικές μυοσκελετικές παθήσεις οδηγήθηκε σε έρευνες ίασης και εναλλακτικών θεραπειών κατασταλάζοντας στην ρεφλεξολογία.
Έκτοτε είναι επαγγελματίας ρεφλεξολόγος και ο υπεύθυνος της ιστοσελίδας www.reflexologia.gr. Σπούδασε ρεφλεξολογία στη Θεσσαλονίκη και την Αθήνα.

Επίσης είναι πτυχιούχος στην Παραδοσιακή Κινέζικη Ιατρική, Ηλεκτροβελονισμό, Sujok, Βοτανολογία, Βεντουζοθεραπεία, Guasha, Μοξοθεραπεία κ.α. Εισηγείται σεμινάρια-εκπαίδευσης στην ρεφλεξολογία σε σχολές της Ελλάδας και σε Κέντρα δια βίου μάθησης. Διατηρεί Σχολή Ρεφλεξολογίας και Εναλλακτικών Θεραπειών στην Αθήνα και τη Θεσσαλονίκη.

ΠΡΟΣΕΧΩΣ