Κυτταρίτιδα; Κι όμως υπάρχει φυσική λύση !

κυτταρίτιδα

Η κυτταρίτιδα είναι ένα ζήτημα που απασχολεί σχεδόν το 85% των γυναικών. Ξοδεύετε όλες αυτές τις ώρες στο γυμναστήριο για να κάνετε αυτό το τέλειο σώμα της παραλίας, και όμως η κυτταρίτιδα παραμένει. Αυτό μπορεί να είναι πολύ απογοητευτικό. Ακόμη πιο απογοητευτικό είναι, ότι η Ιατρική επιστήμη δεν έχει πραγματικά οριστική εξήγηση για το τι την προκαλεί.

Ας πάρουμε τα πράγματα από την αρχή. Η ύπαρξη της κυτταρίτιδας συνήθως σχετίζεται με τα παρακάτω:

  • ορμονικοί παράγοντες και ηλικία
  • γενετικοί παράγοντες / κληρονομικότητα
  • διατροφικές συνήθειες / τοξίνες

Όμως το συνηθέστερο αίτιο είναι η κακή κυκλοφορία του αίματος, πράγμα που σημαίνει ότι δεν τροφοδοτούνται σωστά όλα τα κύτταρα και μερικά από αυτά αντιδρούν.

Με τόσες πολλές γυναίκες που προσπαθούν να απαλλαγούν από την κυτταρίτιδα, είναι λογικό να προσπαθούν όλοι οι ειδικοί να βρουν όλο και περισσότερους τρόπους να βοηθήσουν στο πρόβλημα. Υπάρχουν πολλές θεραπείες εκεί έξω που μπορούν να “μειώσουν την εμφάνιση” της κυτταρίτιδας και το ειδικό μασάζ είναι μία απ’ αυτές.

Μία μελέτη ποσοτικοποίησε την αποτελεσματικότητα του μασάζ χρησιμοποιώντας τεχνολογία υπερήχων για να αξιολογήσει τις αλλαγές του δέρματος με γυναίκες που έλαβαν θεραπεία μασάζ τρεις φορές την εβδομάδα για δύο μήνες. Τα αποτελέσματα? Σημαντική εξομάλυνση των περιοχών που έχουν προηγουμένως φράξει με κυτταρίτιδα.  Ουσιαστικά, το μασάζ  μειώνει την εμφάνιση ”πορτοκαλιού” για ένα αρκετά μεγάλο διάστημα. Αν θέλετε να προετοιμαστείτε για τις διακοπές σας στην παραλία, το μασάζ είναι ακριβώς αυτό που χρειάζεστε.

Το μασάζ λειτουργεί με την προώθηση της κυκλοφορίας του αίματος στην πληγείσα περιοχή. Μειώνει την εμφάνιση της κυτταρίτιδας και μπορεί ακόμη και να αποτρέψει τη διαμόρφωση περισσότερης κυτταρίτιδας – εφόσον συνεχίσετε τις θεραπείες μασάζ. Γενικά, η επανάληψη συνεδριών δύο φορές την εβδομάδα για τουλάχιστον έξι εβδομάδες θα μειώσει σημαντικά την εμφάνιση της κυτταρίτιδας.

Το μασάζ κυτταρίτιδας είναι μια απλή και εύκολη τεχνική που μπορεί κανείς να διδαχτεί σε αντίστοιχα σεμινάρια στη σχολή μας. Επίσης διατηρούμε χώρο συνεδριών για παροχή υπηρεσιών μασάζ κυτταρίτιδας από ειδικούς. Κλείστε ραντεβού και χαρείτε το νέο σας σώμα!

Περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να μάθετε στο σεμινάριο για την κυτταρίτιδα. Πληροφορίες θα βρείτε ΕΔΩ

Κοινοποίηση σε
ΠΡΟΣΕΧΩΣ