ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ

Οι σχολές εναλλακτικών σπουδών Olistiki.gr και Reflexologia.gr είναι εξειδικευμένες σε προγράμματα εκπαίδευσης εναλλακτικών θεραπειών. Στο πλαίσιο της εξειδίκευσης αυτής, παρέχουμε επαγγελματική εκπαίδευση υψηλού επιπέδου στο προσωπικό ξενοδοχείων, κέντρων ευεξίας, city spa, γυμναστηρίων, αθλητικών ομίλων, κέντρων αποκατάστασης, ινστιτούτων αισθητικής και κομμωτηρίων. Οι εκπαιδευτές μας, που επιλέγονται με αυστηρά κριτήρια, είναι όλοι επαγγελματίες με μεγάλη εμπειρία στο χώρο και φροντίζουν για την άριστη επιμόρφωση των σπουδαστών της σχολής.

Μελετώντας τις ανάγκες της αγοράς, εμείς, η ομάδα της Olistiki.gr και Reflexologia.gr, παρέχουμε εξειδικευμένο πρόγραμμα «Εκπαίδευσης Προσωπικού».

Το πιο σημαντικό ίσως κεφάλαιο για μια επιχείρηση είναι το ανθρώπινο δυναμικό της. Ο διεθνής πλέον ανταγωνισμός καθώς και η κρίση, αναγκάζει τις επιχειρήσεις να αλλάξουν νοοτροπία και να προσαρμοσθούν σε νέες συνθήκες. Η εκπαίδευση και ανάπτυξη προσωπικού είναι θέματα που απασχολούν έντονα κάθε επιχείρηση καθώς επηρεάζουν άμεσα τις παρεχόμενες υπηρεσίες τους.

Η ποιότητα  εκπαίδευσης του προσωπικού σας είναι προτεραιότητα μας:

  • Για τη διασφάλιση της ποιότητας στις παρεχόμενες υπηρεσίες σας
  • Την ανάπτυξη και την διεύρυνση των εργασιών
  • Για την αύξηση των κερδών της επιχείρησής σας

Η εκπαίδευση του προσωπικού σας διατηρεί και προκαλεί το ενδιαφέρον των πελατών  και  συμβάλει  στην εξέλιξη, στη μακροζωία της και την αύξηση του τζίρου της επιχείρησής σας.

Κατόπιν αξιολόγησης των αναγκών της επιχείρησης και των επιθυμητών στόχων σας, προτείνουμε τα κατάλληλα προγράμματα εκπαίδευσης.

Οι εκπαιδεύσεις πραγματοποιούνται στον επαγγελματικό σας  χώρο ή στα δικά μας ειδικά σχεδιασμένα εκπαιδευτικά κέντρα σε Αθήνα (Ελ. Βενιζέλου 120, Καλλιθέα) και Θεσσαλονίκη (Μοναστηρίου 95 & Βάκχου 30).

Εκπαίδευση παροχής υπηρεσιών:

Εκπαίδευση σε χαλαρωτικά, θεραπευτικά μασάζ και βελτίωσης της αισθητικής: Ρεφλεξολογία (βασικά πρωτόκολλα), Σουηδικό-χαλαρωτικό μασάζ, Deep tissue (εν τω βάθει), Λεμφικό μασάζ, Chair massage & trigger points, Αρωματοθεραπεία (μασάζ με αιθέρια έλαια), Αθλητικό Μασάζ ( sports massage), Μασάζ Κυτταρίτιδας, Hot Stones (μασάζ με ζεστές πέτρες), Λεμφικό Μασάζ Προσώπου, Ινδικό Μασάζ κεφαλής (indian scalp massage), Θεραπείες προσώπου και Σώματος Spa, Foot Massage, Rejunvance, Thai Yoga Massage, Μασάζ με Πουγκιά (βοτανοθεραπεία), Μασάζ με Κοχύλια.

Εκπαίδευση σε θεραπευτικές υπηρεσίες: Ρεφλεξολογία (βασικά πρωτόκολλα), Βεντούζες φωτιάς & αναρρόφησης, Ξηρά βελόνα, Μασάζ σε ΑμεΑ, Μασάζ σε εγκύους, Πόνος στον αυχένα και τον ώμο, Πόνο στην οσφυϊκή μοίρα και το ισχίο, Βασικές τεχνικές περίδεσης.

+οποιαδήποτε άλλη υπηρεσία σας ενδιαφέρει, που παρέχει η σχολή κατόπιν συνεννόησης. Δεν πραγματοποιούνται όλα τα σεμινάρια Αθήνα και Θεσσαλονίκη.

Αθήνα: 211 4188870

Θεσσαλονίκη: 2316 016726

Email: info@olistiki.gr

Δυνατότητα προνομιακών διδάκτρων επαγγελματικής εκπαίδευσης έως και -50% 

Πιστοποιημένη εκπαίδευση από την ACTA Εταιρία Τεχνοβλαστός του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης και το Διεθνές Συμβούλιο Διαπίστευσης Εναλλακτικών Θεραπευτών IPHM (International Practitioners of Holistic Medicine) 

Μπορείτε να συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα και εμείς θα επικοινωνήσουμε μαζί σας.

Φόρμα Εκδήλωσης Ενδιαφέροντος

    Συνεργάτες

    ΠΡΟΣΕΧΩΣ