Τα βότανα του καλοκαιριού στον κήπο μας

βότανα του καλοκαιριού

Αν ψάχνετε για έναν διασκεδαστικό τρόπο για να αξιοποιήσετε τις καλοκαιρινές μέρες, ξεκινήστε τον δικό σας  κήπο με βότανα του καλοκαιριού. Μπορείτε να καλλιεργήσετε βότανα στο σπίτι, ανεξάρτητα από το αν ζείτε σε ένα σπίτι με μια τεράστια αυλή ή ένα διαμέρισμα με ένα μικρό μπαλκόνι. Τίποτα δεν λέει καλοκαίρι όπως ένα απόγευμα στον κήπο. Η σύνδεση με τη φύση μέσω της αφής, της όρασης ή της όσφρησης, είναι μια δραστηριότητα που μας βοηθά να χαλαρώσουμε.

Αντί να περπατήσετε στο παντοπωλείο, μπορείτε απλά να απλώσετε τα χέρια σας έξω από το παράθυρο και να γευτείτε μερικά από τα πιο νόστιμα συστατικά της φύσης. Η καλλιέργεια των δικών σας βοτάνων είναι ένας απλός τρόπος για να προσθέσετε γεύση στην κουζίνα σας.

Υπάρχουν πολλά βότανα που αγαπούν τον ήλιο που είναι ιδανικά για να φυτέψετε τους καλοκαιρινούς μήνες όπως  ο βασιλικός, η μέντα, ο δυόσμος, ο μαϊντανός, το δεντρολίβανο, η γλιστρίδα.

Περισσότερα για τα βότανα του καλοκαιριού θα μάθουμε στο διαδικτυακό σεμινάριο που διοργανώνει η σχολή μας, διάρκειας 12 ωρών (τέσσερα τρίωρα μαθήματα), με θέμα ” Θεραπευτικά καλοκαιρινά βότανα”.

Οι θαυματουργές ιδιότητες του Φυτικού Βασιλείου μέσα από ένα μοναδικό σεμινάριο με άρωμα καλοκαιριού. Φυσικά αντηλιακά- Προϊόντα After sun– Εντομοαπωθητικά με βοτανόλαδα και αιθέρια έλαια.

Περισσότερες πληροφορίες δείτε ΕΔΩ

Κοινοποίηση σε
ΠΡΟΣΕΧΩΣ